hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > علمی > موفقیت دانشمندان در خلق یک میمون کایمری با دو مجموعه DNA

موفقیت دانشمندان در خلق یک میمون کایمری با دو مجموعه DNA

واژه کایمری یا آویژه، از موجودات هیبریدی و افسانه‌های یونانی سرچشمه می‌گیرد؛ اما موش‌های کایمری برای اولین بار در دهه ۱۹۶۰ خلق شده‌اند و در تحقیقات زیست‌پزشکی مورد استفاده قرار گرفتند.

دانشمندان چینی، یک میمون با دو مجموعه DNA خلق کرده‌اند؛ آزمایشی که به گفته آن‌ها می‌تواند به تحقیقات پزشکی و حفاظت از گونه‌های در حال انقراض کمک کند.

این میمون که به مدت ۱۰ روز زنده ماند، با ترکیب سلول‌های بنیادی یک میمون سینومولگوس که به عنوان مکاک خرچنگ‌خوار یا دم‌دراز شناخته شده و یک جنین با ژنتیک متمایز از این میمون ایجاد شده بود.

طبق مقاله‌ای که در مجله علمی Cell منتشر شده، این میمون «به طور قابل ملاحظه‌ای کایمری» بوده و تعداد زیادی سلول داشته که از سلول‌های بنیادی رشد کرده‌اند.

موفقیت دانشمندان در خلق یک میمون کایمری با دو مجموعه DNA///سه عکس اول متن اضافه شود//نمایه مطابق خبر باشد

جنین‌ها در رحم میمون‌های ماده قرار گرفتند که منجر به ۱۲ بارداری و ۶ تولد موفقیت‌آمیز شد.

جون وو، دانشیار زیست‌شناسی مولکولی در مرکز پزشکی جنوب غربی دانشگاه تگزاس گفته است: «این یک پژوهش مهم است؛ اما من نمی‌توانم آن را به عنوان یک پیشرفت در نظر بگیرم. زیرا کایمری‌های تولیدشده عمر کوتاهی دارند.»

علاوه بر این، تیم نشان نداده که سلول‌های بنیادی مورد استفاده برای تولید کایمری‌ها توسط فرزندان به ارث می‌رسند. این امر برای تولید مدل‌های بیماری میمون و تحقیقات پزشکی ضروری است. جون وو در این مطالعه شرکت نداشته، اما روی کایمری‌های انسان و حیوان کار کرده است.

بر اساس این مطالعه، میزان سلول‌های بنیادی در بافت میمون بین ۲۱ تا ۹۲ درصد بوده که میانگین آن ۶۷ درصد در ۲۶ نوع مختلف بافتی است. این درصد در بافت مغز به طور قابل توجهی بالا بود.

منبع روزیاتو

منبع: fararu-683605

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو