hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > فرهنگی > (تصاویر) کشف ویلای قرن چهارمی با 33 اتاق و کف موزاییکی با مساحت 600 مترمربع در ترکیه

(تصاویر) کشف ویلای قرن چهارمی با 33 اتاق و کف موزاییکی با مساحت 600 مترمربع در ترکیه

در جریان کاوش‌هایی که هنوز هم ادامه دارد موزاییک‌های کف یک ویلا که به قرن چهارم میلادی باز می‌گردد و در استان قیصریه در ترکیه واقع شده است آشکار شد.

در جریان کاوش‌ها در کاپادوکیه و آناتولی مرکزی، سازه‌ای با بزرگ‌ترین موزاییک کف کشف شد.

در جریان کاوش‌هایی که هنوز هم ادامه دارد موزاییک‌های کف یک ویلا که به قرن چهارم میلادی باز می‌گردد و در استان قیصریه در ترکیه واقع شده است آشکار شد.

2

کاوش‌ها در این ناحیه از 3سال پیش آغاز شده و این سازه هر سال در حال توسعه است. مساحت موزاییکی در ابتدا 300مترمربع تخمین زده شد اما تاکنون به 600متر مربع رسیده است.

این کاوش‌ها در مساحت تقریبی 4هزار متر مربع در حال انجام است.

3

محققان می‌گویند:

«در ارزیابی‌های‌مان به این نتیجه رسیدیم که این مکان در قرن چهارم ساخته شده است. شواهدی نیز وجود دارد که نشان می‌دهد این مکان به قرن سوم و حتی فراتر از آن برمی‌گردد. کیفیت استادکارانه‌ای که در ساختن موزاییک‌های کف استفاده شده نشان می‌دهد که این مکان به عنوان یک ویلای بسیار مهم در این منطقه استفاده می‌شده است.»

4

«در بخشی که به عنوان تالار پذیرایی شناسایی شده یک کتیبه به زبان لاتین پیدا شده است. علاوه‌برآن، کتیبه‌هایی به زبان یونانی نیز کشف شده‌اند. موزاییک‌هایی که با ترکیب هندسی تزیین شده‌اند در همه جا حضور دارند.»

5

«این مکان تقریبا 33اتاق دارد و مساحتی پهناور را در برگرفته و یک اقامتگاه برای افرادی از طبقات بالای جامعه بوده است. ما هنوز به مرزهای احتمالی این اقامتگاه نرسیده‌ایم. اما کف این اقامتگاه دارای موزاییک‌های ارزشمندی است. در ناحیه آناتولی مرکزی که شامل ناحیه کاپادوکیه نیز می‌شود، اقامتگاهی با کف موزاییکی چنین پهناوری تاکنون مشاهده نشده است.»

6

«در دوران روم و بیزانس در کاپادوکیه درباره املاک متعلق به امپراتور می‌دانیم. ما اینجا با نام Hyacinthos روی کتیبه‌ها مواجه شدیم که می‌تواند متعلق به مالک این بنا باشد. به مطالعات بیش‌تری نیاز است تا بتوانیم تأیید کنیم این مکان جزو اموال امپراتوری بوده است.»

قیصیریه در ترکیه یک موزه روباز شناخته می‌شود و از آن به عنوان «مهد تمدن آناتولی» یاد می‌شود.

منبع: راهنماتو

منبع: faradeed-161426

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام