hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > پایان دوران اینترنت مسدودشده؛ اینترنت‌ ماهواره‌ای به‌زودی برای همه در دنیا فعال می‌شود

پایان دوران اینترنت مسدودشده؛ اینترنت‌ ماهواره‌ای به‌زودی برای همه در دنیا فعال می‌شود

شرکت اسپیس‌ایکس، متعلق به ایلان ماسک، در سال ۲۰۲۵ با سرویس Direct to Cell اینترنت ماهواره‌ای را به «گوشی‌های دارای فناوری 4G» اضافه می‌کند.

یکی از کاربران فضای مجازی نوشت:

 

 

 

 

 

 

اینترنت

اینجا پایان فیلترینگه؛  تمام گوشی‌های که الان 4G دارن اینترنت ماهواره‌ای میگیرن، استارلینک میخواد تا ۱ سال دیگه سرویس DIRECT TO CELL رو فعال کنه، در واقع ماهواره‌های استارلینک مثل دکل‌های مخابراتی عمل میکنن، از چند ماه دیگه امکان پیام دادن شروع میشه و

از ۱ سال دیگه یعنی اوایل ۲۰۲۵ امکان تماس و اینترنت فعال میشه، هرجای جهان که هستید فقط کافیه زیر آسمون باشید

برخلاف تصور که میگن برای خدمات به ایران استارلینک باید حتما با ایرانسل و همراه اول و ... همکاری کنه اما اینطوری نیست

فقط وزارت امور خارجه آمریکا بهش اجازه بده کافیه.

در خبر تکمیلی، زومیت نوشت: اسپیس‌ایکس می‌گوید پس از راه‌اندازی و تکمیل توسعه‌ی Direct to Cell در سال ۲۰۲۵، «در هر جا که باشید می‌توانید به پیام‌رسانی، تماس و وب‌گردی دسترسی پیدا کنید.» اسپیس‌ایکس همچنین گفته است که با Direct to Cell از دستگاه‌های مبتنی‌بر اینترنت اشیاء پشتیبانی خواهد کرد. اسپیس‌ایکس نخستین بار در سال ۲۰۲۲ گفت که به راه‌اندازی سرویس ارتباط ماهواره‌ای برای گوشی‌ هوشمند علاقه دارد. در آن زمان اسپیس‌ایکس گفت که سرویس ماهواره‌ای را در همکاری با اپراتور آمریکایی تی‌موبایل ارائه می‌دهد و در ابتدا روی ایالات متحده متمرکز می‌شود.

اسپیس‌ایکس می‌گوید سرویس Direct to Cell با «گوشی‌های LTE موجود» سازگاری دارد و به هیچ‌گونه تغییر در سخت‌افزار و نرم‌افزار گوشی‌ها نیازی نیست. همچنین کاربر برای دسترسی به سرویس پیام، تماس و اینترنت ماهواره‌ای، به نصب اپلیکیشنی خاص نیاز ندارد. مشخص نیست که اسپیس‌ایکس صرفاً سرویس 4G ارائه می‌دهد یا روی 5G هم متمرکز خواهد شد.

 

منبع: etemadonline-635865

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو