به گزارش رویداد ایران - رحمان ریگی افزود: رهبر معظم انقلاب که در سال ۵۶ توسط رژیم پهلوی به ایرانشهر تبعید شده بودند، به مدت یک سال در این ساختمان که با مصالح بومی خشتی و گلی و معماری سنتی است، سکونت داشتند.
وی بیان کرد: در سال ۱۳۷۰ این منزل به عنوان یادبودی از دوران تبعید مقام معظم رهبری به میراثفرهنگی اهدا شده است و به مرور زمان با مرمت اولیه به موزه قرآن و عترت در ایرانشهر تبدیل شد.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایرانشهر گفت: همه ساله از سوی علاقهمندان به قرآن و عترت و با توجه به واقع شدن ایرانشهر در مسیر زاهدان و چابهار و جاذبههای گردشگری این شهرستان، مسافران و گردشگران زیادی از این مکان دیدن میکنند.
وی ادامه داد: در این زمینه با توجه به پیگیری های سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی سیستان و بلوچستان مبنی بر بررسی موانع و مشکلات توسعه این بنای تاریخی، اداره میراث فرهنگی شهرستان این مهم را با اولویت اجرای توسعه فضای فیزیکی و مرمت در دستور کار قرار داد.
ریگی تصریح کرد: طرحهای کارشناسی جهت رفع مشکلات مرمت و نیز راههای احیای موزه بیت رهبری مطرح و مقرر شده تا دستگاههای اجرایی شهرستان با تمام ظرفیت در این راستا گام بردارند.
وی گفت: اهتمام جدی استاندار و سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در حل مشکلات مربوط به ساختمان بیت مقام معظم رهبری نیازمند برنامهریزی دقیق و همکاری لازم در سطح استان و شهرستان است که اداره میراث فرهنگی شهرستان به عنوان حلقه واسط آن، وظیفه مهمی بر عهده دارد.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایرانشهر اظهار امیدواری کرد که با دستور سرپرست اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مشکلات مربوط به توسعه و تجهیز موزه قرآن و عترت در سالجاری به حداقل رسیده و موانع موجود در توسعه همهجانبه این بنای معنوی رفع شود.