سیدمحمد حسینی در نشست خبری با خبرنگاران اظهارکرد: شاخص تهیه طرحهادی در کشور ۹۸ درصد است در صورتی که در استان گلستان این شاخص ۱۰۰ درصد میباشد.
وی تصریح کرد:نخستین اقدام جهادی بنیاد مسکن در استان گلستان، تهیه طرحهادی بوده که کالبد و فضای داخلی روستا را مشخص کرده و نقشهراه خوبی برای تمامی دستگاههای اجرایی خدماترسان در ارائه خدمات است.
مدیرکل بنیاد مسکن گلستان خاطرنشان کرد: علاوه بر این، تهیه و اجرای طرح هادی در توسعه روستایی و مهاجرت معکوس به روستا نقش بسزایی دارد.
وی ادامه داد: بازنگری طرحهادی هر۱۰ سال یکبار برای تامین فضای موردنیاز در روستاها انجام میشود و در این راستا بازنگری طرحهادی در ۵۵۷ روستا برای نخستین بار انجام شده و تعداد ۳۱۵ روستای گلستان نیازمند اجرای بازنگری طرحهادی هستند.
حسینی با اشاره به اینکه ۴۶ درصد جمعیت استان گلستان در روستاها ساکن هستند گفت: اجرای طرحهادی و بازنگری آن در ماندگاری مردم روستا، توسعه روستایی و اقتصاد مردم روستا نقش موثری دارد.
وی بیان کرد: ۶۰ درصد اقتصاد استان در روستاها انجام میشود و براین اساس اجرای طرح هادی و بازنگری آن به طور ویژه در دستور کار است.
مدیرکل بنیاد مسکن گلستان با بیان اینکه دولت سیزدهم توجه ویژهای به توسعه روستایی دارد ابراز کرد: طی دو سال گذشته در دولت سیزدهم برنامهریزی بازنگری طرحهادی در بیش از ۲۰۷ روستا انجام شده و پیشبینی میشود امسال نیز برای همین تعداد روستا برنامهریزی شود.