سید صمد ضیایی در جمع خبرنگاران از وجود ۱۰ نوع کود شیمیایی تکلیفی و ۵۴ نوع کود شیمایی غیر تکلیفی در استان خبر داد و اظهار کرد: با اقدامات انجام شده مجموعاً ۶۴ نوع کود شیمایی در استان توزیع میشود.
وی با اشاره به اینکه در سال ۹۷ میزان ۱۴۳ هزار و ۶۰۰ تن، در سال ۹۸ میزان ۱۴۳ هزار و ۴۱۵ تن، در سال ۹۹ میزان ۱۱۹ هزار و ۸۲۱ تن و در سال ۱۴۰۰ میزان ۱۴۲ هزار و ۴۹۱ تن انواع کودهای فسفاته، ازته و پتاسه در استان توزیع شد، افزود: در سال ۱۴۰۱ میزان ۱۷۶ هزار و ۶۰۰ تن کود توزیع شد.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان از وجود ۷ انبار ذخایر کود در استان خبر داد و گفت: این انبارها در شهرهایی چون کردکوی، گرگان، نودیجه ،فاضل آباد، قرق، گنبد و کلاله فعال هستند.
وی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از سه هزار تن بذر گندم در استان توزیع شد، ادامه داد: امسال با توجه به برنامهای که سازمان جهاد اعلام کرد که حدود ۲ هزار و ۵۰۰ تن بذر گندم از پیمانکاران تکثیری بذر خریداری شد.
ضیایی اظهار کرد: برنامه ریزیها برای امسال، کشت سویا در سطح ۸ هزار هکتار بود که بذر مورد نیاز این سطح، تأمین شد و ۹۰ تن رقم ویلیامز،مازاد برتولید از استان اردبیل وارد گلستان شد.
وی از توزیع ۲۸ هزار و ۶۰۲ تن انواع کودهای شیمیایی از ابتدای سال تا کنون در استان خبر داد و گفت: اکنون میزان ۲۱ هزار و ۳۱ تن کود شیمیایی در ۷ انبار استان ذخیره است.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان گفت: امسال سهمیه کود استان میزان ۱۸۳ هزار و ۵۰۰ تن است که تلاش داریم این رقم را تأمین و در بین کشاورزان گلستانی توزیع کنیم.
وی یادآور شد: ۶ درصد از کود شیمیایی کشور سهم استان گلستان است که سعی داریم این رقم را به ۸ درصد برسانیم.