محمدحسن اسدی در جلسه با قائممقام، معاونین و شهرداران مناطق، از اجرای جهش آسفالت با اعتبار یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در سطح شهر خبر داد.
او در این راستا بیان کرد: این جهش در راستای رضایتمندی شهروندان و امیدافرینی به عنوان اولویت مدیریت شهری خواهد بود.
شهردار کلانشهر شیراز گفت: شهرداران مناطق باید نسبت به زیرسازی محورهای مشمول جهش آسفالت هرچه سریعتر اقدام کنند.
اسدی به رشد ۵۰۰ درصدی بودجه عمرانی سال جاری شهرداری نسبت به دو سال گذشته اشاره و بیان کرد: هماکنون بودجه عمرانی شهرداری این کلانشهر نزدیک به ۲۰ هزار میلیارد تومان است.
وی با تأکید بر این موضوع که باید جهش آسفالت برنامه محور و بر اساس موعد زمانبندی تمام شود، عنوان کرد: ارزیابی این موضوع به صورت هرماه انجام می شود تا همه موارد طبق برنامه پیش رود.
بنا به اظهار شهردار کلانشهر شیراز؛ قیر امروزه بهدلیل محروم شدن از یارانه دولتی کالای زیربنایی و گرانی محسوب شده و تمامی بار هزینه آسفالت از محل درآمد شهرداری تأمین محسوب میشود.
اسدی با تصریح بر اولویت خواست مردم و تقویت زیرساختها در مدیریت شهری بیان کرد: محور درخواستهای شهروندان در سامانه ارتباطات مردمی ۱۳۷، مبنی بر آسفالت معابر خاکی و ترمیم بوده است که مدیریت شهری این موضوع را در اولویت فعالیتهای خود قرار داده است.
علیرضا اسکندری عضو شورای اسلامی شهر شیراز نیز که در جلسه حضور داشت، از اهتمام مقام ارشد مدیریت شهری این کلانشهر که برمبنای خواست شهروندان در حال برنامهریزی و انسجام در اجرا حرکت میکند، قدردانی کرد.
وی استفاده از مصالح مرغوب را اولویت کار دانست و تصریح کرد: تمام مراحل آسفالت معابر طبق استاندارد انجام شود؛ چراکه خدمت آسفالت از خدمات بسیار پر هزینه شهرداری است و نظارت بر اقدامات پیمانکار بسیار مهم است.
قائممقام شهردار کلانشهر شيراز نیز با بیان اینکه نقاط از پیش تعیین شده در مناطق یازده گانه در نخستین گام جهش آسفالت در نظر گرفته شده، به آسفالت معابر خاکی به عنوان اولویت اشاره و اظهار کرد: مناطق یازدهگانه باید نسبت به زیرسازی معابر توجه کنند.
معاون فنی و عمرانی شهرداری شیراز نیز در این جلسه با تأکید بر افزایش قیمت این زیرساخت گران شهری گفت: جهش آسفالت با توجه به این مسئله و بنا به تکلیف شهردار این کلانشهر و برنامهریزی انجام شده پیرامون درخواستها، رقم خورد.
بنا به اظهار محمد امین؛ موضوع جهش آسفالت بسیار متفاوت است؛ چراکه باید ۶ میلیون متر مربع در باره زمانی مشخص با اعتبار یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان به بهرهبرداری برسد.