به گفته وی استان گلستان ۱۰۰ واحد صنعتی دارای مصرف برق ۵۰۰ مگاوات خارج از شهرکها و نواحی صنعتی دارد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گلستان گفت: این استان شمالی با برخورداری از نیروگاه سیکل ترکیبی علیآبادکتول و دیگر نیروگاههای کوچک مقیاس، ظرفیت تولید هزار مگاوات برق را دارد که این میزان برای تامین نیاز مشترکان استان برای فصل تابستان کافی نیست.
وی خاطرنشان کرد: میزان مصرف برق از سوی مشترکان به ویژه خانگی گلستان در خرداد ماه سال جاری به دلیل افزایش دمای زودهنگام به هزار و ۳۰۰ مگاوات رسید در حالی که مصرف روزهای عادی مشترکان اعم از خانگی و صنعتی در استان حدود ۵۰۰ مگاوات است.
به گفته وی نیروگاههای گلستان توان تولید هزارمگاوات برق را دارند و بقیه نیاز مشترکان استان از طریق شبکه سراسری تامین میشود.
وی با اشاره به این که مصرف کنونی مشترکان برق گلستان با میزان تولید استان ناترازی دارد گفت: مشترکان با مصرف بهینه برق، علاوه بر کمک به پایداری شبکه توزیع، از مزایای این کاهش مصرف از جمله پاداش صرفهجویی بهرهمند شوند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گلستان گفت: سال قبل با اجرای طرح صرفه جویی، ضمن کاهش چهار درصدی مصرف برق، مشترکان استان از ۵۰۰ میلیارد ریال پاداش مالی برخوردار شدند.
وی از مشترکان برق خانگی در استان گلستان خواست با توجه به این که امسال افزایش دما پیش از فرارسیدن فصل تابستان آغاز شده در مصرف برق صرفه جویی کنند.
به گفته وی در خرداد ماه سال جاری مصرف برق مشترکان استان به روزانه هزار و۳۰۰ مگاوات رسید و رشد ۱۰ درصدی را در مقایسه با مدت مشابه سال قبل رقم زد.
موسوی افزود: اوج مصرف برق مشترکان گلستان در تابستان سال قبل هزار و ۵۰۰ مگاوات در یک روز ثبت شد.
وی قرار دادن درجه آسایش کولر روی ۲۴ درجه، شستشوی کولر، استفاده از یک دستگاه کولر و به صورت متناوب، خاموش کردن لامپ برق اضافی در منازل، محیط کار و مراکز تجاری و استفاده نکردن از لوازم خانگی پرمصرف شامل اتو، لباسشویی، جاروبرقی، ماکروفر،گاز برقی و سرخکن بین ساعتهای ۱۱ صبح تا ۱۷ عصر را از جمله توصیههای شرکت در مدیریت مصرف برق به مشترکان خانگی برشمرد.
به گفته وی در استان گلستان بیش از ۶۰۰ هزار مشترک برق که عمده آنها خانگی هستند، وجود دارد.
ضرورت همکاری ادارات در مدیریت مصرف برق
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان با تاکید بر ضرورت همراهی ادارات در کاهش مصرف برق گفت: این شرکت از طریق سامانه در اختیار، میزان مصرف برق هر اداره را روزانه پایش میکند و در صورت رعایت نکردن مدیریت مصرف، تذکر و در صورت تکرار به عنوان ترک فعل به سازمان بازرسی و استانداری معرفی خواهد شد.
به گفته وی اکنون برق مصرفی هزار و ۲۰۰ اداره در این استان در سامانه پایش از مرکز این شرکت رصد میشود.
وی پرداخت تسهیلات بانکی برای خرید دستگاه ژنراتور برق به واحدهای تولیدی و صنعتی، حمایت در ایجاد نیروگاههای کوچک مقیاس در شهرکها و نواحی را از دیگر حمایتهای دولت برای ایجاد توسط سرمایه گذاران در استان برشمرد و گفت: اکنون نیروگاهی توسط «کانسار خزر» در آققلا و نیروگاه کوچک مقیاس در شهرک صنعتی رامیان راهاندازی و از انرژی تولیدی آن در بخش تولید استفاده میشود.