وی ادامه داد: از ایده ها و خلاقیت های اقشار مختلف از جمله اساتید، دانشجویان، دانش آموزان، علاقمندان و سایر افراد در اجرای این طرح استفاده می شود.
امامی تصریح کرد: انعقاد تفاهم نامه با ارگان های دولتی و خصوصی در زمینه طرح مذکور در اولویت باشد و راهکارهای موجود برای اجرای آن انجام شود.
وی گفت: دوره های آموزشی هدفمند برای جامعه بهره بردار، سازمان های مردم نهاد و استفاده از روش های تشویقی جذب همیار طبیعت و ترویج فرهنگ منابع طبیعی از جمله دیوار نویسی، سنگ نوشته و اجرای برنامه های رادیویی برگزارشود.
در ادامه این جلسه، مهندس سید محمد محسن واقف رئیس اداره منابع طبیعی آق قلا ضمن استقبال از اجرای موارد مطرح شده، برگزاری دوره های آموزشی لازم از جمله شناسایی چوب آلات، اطفاء حریق، قوانین و مقررات منابع طبیعی برای نیروهای حفاظتی و همچنین برای اصناف مختلف از جمله خراطان و مبل سازان را مورد تاکید قرار داد.
در پایان این جلسه، مهندس محمدرضا شهرکی کارشناس اداره آموزش، ترویج و مشارکت های مردمی نیز ضمن تاکید بر شناسایی نمونه های منابع طبیعی، الگوهای موفق شهرستان، عضویت کارکنان و اعضای خانواده آنها در سامانه همیار طبیعت آمادگی واحد ترویج را در ارائه هر گونه خدمات در راستای موارد فوق اعلام کرد.