به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان گلستان، فروزش گفت: هدف از بازرسی و اجرای طرح نظارت جامع مهارت در کشور، افزایش بهره وری در کارگاه های آموزشی و کیفی سازی آموزش های مهارتی است که با توجه به اجرای این طرح و جمع بندی و استخراج نتایج آن بتوانیم برنامه ریزی های لازم را در جهت بهبود و ارتقاء وضع موجود داشته باشیم.
مهدی پور معاون آموزش، پژوهش و برنامه ریزی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران گفت: طرح نجم با هدف بررسی و پایش تمامی کارگاه های آموزشی در مراکز آموزش فنی و حرفه ای اجرا شد که ما در طول هفته ای که گذشت تمامی کارگاه های آموزشی در مراکز آموزش فنی و حرفه ای گلستان را در 14 شهرستان مورد بررسی و ارزیابی قرار دادیم.
وی افزود: مهمترین اهداف بازرسی از کارگاه ها و مراکز آموزش فنی و حرفه ای، تبادل تجربیات موفق به دیگر استان ها، کمک و حمایت در جهت توسعه و گسترش آموزش های مهارتی است.
مهدی پور بیان کرد: از نقاط قوت استان گلستان می توان به وجود انگیزه و تلاش ستودنی مربیان در کارگاه های آموزشی، وضعیت نگهداری اموال و تجهیزات در کارگاه های آموزشی، آراستگی و وجود تابلوهای راهنما در ورودی مراکز و تعامل خوب و موثر اداره کل آموزش فنی و حرفه ای گلستان با سایر دستگاه های اجرایی در خصوص انعقاد قراردادهای آموزشی و همچنین تبصره 75 و به کارگیری درست از مربیان و کارآموزان در این حوزه که می تواند الگویی برای سایر استان ها شود، اشاره کرد.
شایان ذکر است در پایان این مراسم از عضو تیم بازرسی متشکل از مهدی پور معاون آموزش، پژوهش و برنامه ریزی و حسینی مسئول حراست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان مازندران، لوح تقدیر علی فروزش مدیرکل دفتر برنامه، بودجه و نوسازی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اهدا شد