پرویز هادی کشتیگیری بود که پس از غیبت در مسابقات جهانی، در جام تختی حضور یافت و مدال طلای وزن ۱۲۵ کیلوگرم را به خود اختصاص داد.
هادی در خصوص جام تختی به خبرنگار «ایران» گفت: «به دلیل آسیب دیدگی مسابقات جهانی را از دست دادم و برای حضور در جام تختی تنها 20 روز تمرین کردم و خودم را به جام تختی رساندم. مسئولان فدراسیون کشتی اعلام کرده بودند که جام تختی به نوعی انتخابی تیم ملی است و همه باید در این مسابقات شرکت کنند. برای حضور در جام تختی مصدوم نبودم اما با تمرین کم و با آمادگی 40 درصدی در مسابقات شرکت کردم.»
این آزادکار 125 کیلوگرم ادامه داد: «برنامه هایم بخوبی در حال اجرا است. خودم را آماده حضور در مسابقات المپیک میکنم. سطح مسابقات جام تختی خیلی بالا بود و کشتی گیرانی که میخواستند در انتخابی حضور یابند، در جام تختی روی تشک آمدند. این درست است که تیمهای خارجی کمی در این مسابقات شرکت کردند اما سطح مسابقات بهدلیل حضور کشتی گیران مطرح کشورمان بسیار بالا بود. اگر مشکل خاصی پیش نیاید در مسابقات انتخابی المپیک به روی تشک خواهم رفت و تا زمان اعزام به مسابقات کسب سهمیه که فروردین ماه سال آینده برگزار میشود، آماده میشوم و تا یک ماه دیگر به آمادگی مطلوب خواهم رسید.»
این آزادکار کشورمان تصریح کرد: «هدف بزرگم در زندگی ورزشی، حضور در المپیک و کسب خوشرنگترین مدال است. من 2 المپیک را از دست دادم و در المپیک لندن و ریو حضور نداشتم به این دلیل تمام فکرم حضور در المپیک توکیو است. برای حضور در توکیو تمام زندگیام را گذاشتم تا با تلاش خودم و دعای خیر مردم یک مدال خوشرنگ در المپیک توکیو بگیرم. فقط المپیک و موفقیت در مسابقات المپیک توکیو را میبینم.»
او در خصوص توقع مسئولان ورزش از کشتی و کسب 4 مدال طلا در المپیک توکیو افزود: «همیشه توقعات از کشتی بالا بوده و به نوعی بار اصلی ورزش بردوش کشتی است. به قول محمد بنا، سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی مسئولان کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش باید نگاه ویژهای به کشتی داشته باشند. انتظار مسئولان از کشتی بیجا نیست چون همیشه کشتی ما افتخار آفرین بوده است. اما باید برای موفقیت در المپیک همه دست به دست هم بدهند.»
هادی ادامه داد: «ورزش ما در مقطع حساسی قرار دارد و اکنون زمان انتقاد نیست و موفقیت کشتی باعث افتخار ورزش و جامعه کشتی است. مردم ما با کشتی زندگی میکنند و اگر کشتی در المپیک مدال بگیرد و موفق باشد، مردم شاد خواهند شد اما زمانی که نتیجه بدی حاصل میشود مردم ما ناراحت و غمگین میشوند. ما در جامعه با مردم زندگی میکنیم و میبینیم که چقدر مدالآوری ما باعث خوشحالیشان میشود. تا به اینجا مسئولان نگاه ویژهای به کشتی نداشتند. زمانی که میگویند پاداش بازیهای آسیایی یا المپیک سکه است باید به وعده خود عمل کنند که البته در خصوص پاداش بازیهای آسیایی جاکارتا 2018 به وعده خود عمل نکردند. عمل نکردن به وعدهها باعث دلسردی ورزشکار میشود.»
این کشتیگیر نامدار کشورمان در خصوص مهاجرت چند ورزشکار کشورمان به کشور دیگر بیان داشت: «من در سال 90 چند پیشنهاد داشتم و این پیشنهادات در رسانهها هم مطرح شد اما هیچ گاه نتوانستم خودم را راضی کنم تا برای کشور دیگری کشتی بگیرم. هیچ زمان نمیتوانم خودم را جای کسی که مهاجرت کرده، بگذارم چون همه در فشار اقتصادی هستند و ما هم تحت فشار هستیم و این گونه نیست که ما از نظر اقتصادی در رفاه باشیم. مردم هم از ما انتظار کمک مالی دارند، باید شرایط اقتصادی ورزشکار به گونهای تأمین شود که به جز خودشان به نیازمندان هم کمک کنند. گاهی میشنویم که قهرمان جهان در حال دستفروشی است و افسوس میخوریم.»
او بیان داشت: «من بهعنوان یک ورزشکار حرفهای که 10 سال در سطح اول ورزش حضور دارم نباید دغدغه اقتصادی داشته باشم. وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک به تنهایی نمیتوانند به مسائل اقتصادی ورزشکار رسیدگی کنند و باید در بخش کلانتر همچون ریاست جمهوری و مجلس به این موضوع رسیدگی شود. درست است که ما تحریم هستیم اما این همه اختلاس هم میشود. شرایط ورزش ما خوب نیست و مردم تنها دلخوشیشان در چنین شرایطی ورزش است و مردم با ورزشکاران زندگی میکنند. این گونه نشود که یک ورزشکار از سر اجبار و بهدلیل مشــــکلات اقتصــــــادی تابعیت خود را تغییر دهد.»
هیچ گاه راضی نشدم برای کشور دیگری کشتی بگیرم
چهلمین دوره رقابتهای بینالمللی کشتی آزاد جام تختی (گرامیداشت سردار شهید قاسم سلیمانی) در کرمانشاه برگزار شد و در پایان تیم ملی کشتی آزاد ایران موفق شد به مقام قهرمانی دست یابد و تیمهای ارمنستان و روسیه دوم و سوم شدند.
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران