hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > گلستان > طرح «شناسه ملی کالا» برای اصالت‌سنجی محصولات صنایع‌دستی اجرایی می‌شود

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی

طرح «شناسه ملی کالا» برای اصالت‌سنجی محصولات صنایع‌دستی اجرایی می‌شود

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در بازدید از بازارچه میراث ناملموس صنایع‌دستی استان گلستان از پیگیری طرح «شناسه ملی کالا» در راستای اصالت‌سنجی محصولات صنایع‌دستی، معرفی و تبلیغ هنرمندان و تولیدات مناطق مختلف کشور خبر داد. 

مریم جلالی در بازدید از نمایشگاه و بازارچه میراث ناملموس صنایع‌دستی استان گلستان که با همراهی محمدجواد ساوری مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان و مریم حاجی‌ابراهیمی معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی استان انجام شد، گفت: معاونت صنایع‌دستی در حال پیگیری طرح «شناسه ملی کالا» است تا با درج این شناسه بر روی تولیدات هنرمندان، اطلاعات تولیدکنندگان رهگیری شود. اجرای این طرح در اصالت‌سنجی کالا و معرفی و تبلیغ هنرمندان و تولیدات مناطق مختلف کشور اثرگذار است. 
معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور در گفت‌وگو با صنعتگران و هنرمندان حاضر در این نمایشگاه، تصریح کرد: هنرمندان با تولید محصولات، تولید ثروت و تولید اشتغال می‌کنند؛ ازاین‌رو فعالیت این عزیزان اهمیت بسیاری در رونق اقتصاد ملی و درآمد سرانه دارد. 
او تأکید کرد: هنرمندان صنایع‌دستی می‌بایست تمرکز خود را بر روی تولید گذاشته و مباحث صادرات و فروش توسط افراد متخصص این حوزه و در قالب شرکت‌های سهامی پیگیری شود تا هنرمندان نیز از سود حاصله سهم خود را دریافت کنند. 
جلالی در ادامه با اشاره به اهمیت برندسازی در حوزه فروش صنایع‌دستی و هنرهای سنتی، گفت: برای تجمیع انرژی هنرمندان استان گلستان در تولید محصولات باکیفیت و متناسب با نیاز روز، باید تمام تمرکز بر ایجاد یک برند خاص در حوزه صنایع‌دستی شود و تولیدکنندگان مختلف زیرمجموعه آن برند محصولات خود را عرضه کنند. 
او خاطرنشان کرد: صنایع‌دستی و هنرهای سنتی برای کاربردی شدن باید در حوزه‌های خانه و آشپزخانه و مد و لباس تلفیق شود. 
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان نیز در این بازدید گفت: در استان گلستان تاکنون ۴۴ پرونده حوزه صنایع‌دستی در فهرست ملی میراث ناملموس به ثبت رسیده است. 
محمدجواد ساوری خاطرنشان کرد: در نمایشگاه و بازارچه میراث ناملموس صنایع‌دستی استان تعدادی از رشته‌های بومی استان که تاکنون ثبت میراث ناملموس شده‌اند در معرض دید عموم قرار می‌گیرد. محصولات عرضه‌شده در این رویداد با حفظ ریشه‌های تاریخی و فرهنگی اقوام استان به‌عنوان حامل میراث گذشتگان به جامعه امروز معرفی می‌شود. 

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو