hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > علمی > جزایر سه‌گانه از طریق فیبر دریایی به سرزمین اصلی متصل می شوند

جزایر سه‌گانه از طریق فیبر دریایی به سرزمین اصلی متصل می شوند

دو طرح اتصال جزایر سه‌گانه به سرزمین اصلی و توسعه و ارتقاء پایداری شبکه با هدف تحقق عدالت ارتباطی، پایداری ارتباطات و استفاده از توانمندی متخصصان داخلی، افتتاح می شود.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از شرکت ارتباطات زیر ساخت، همزمان با روز جهانی ارتباطات و با هدف تحقق عدالت ارتباطی، پایداری ارتباطات و استفاده از توانمندی متخصصان داخلی، دو طرح اتصال جزایر سه‌گانه به سرزمین اصلی و توسعه و ارتقا پایداری شبکه افتتاح خواهند شد.

همزمان با ۲۷ اردیبهشت‌ماه و مصادف با روز ارتباطات، طرح اتصال جزایر ابوموسی، تنب کوچک و تنب بزرگ از طریق فیبر دریایی افتتاح خواهد شد.

عملیات اجرایی این طرح که ۲۱ ماه به طول انجامید، با هزینه‌ای بالغ بر ۱۷۶ میلیارد تومان و جمعاً به طول ۱۵۰ کیلومتر از مسیر بندر لنگه به تنب کوچک، تنب بزرگ و ابوموسی انجام شد. همچنین در فاز دیگری از این طرح، اتصال جزیره کیش به هندورابی بین حوضچه‌های جزایر کیش و هندورابی برقرار خواهد شد.

تحقق عدالت ارتباطی، پایداری ارتباطات، برقراری ارتباط زیرساخت فناوری و توسعه شبکه ملی اطلاعات از جمله اهداف اجرای این طرح بوده و از دستاوردهای اجرای این طرح می‌توان به خودکفایی در اجرای طرح‌های فیبر دریایی با یک سوم هزینه، برقراری ارتباط پایدار زیرساختی، افزایش بیش از ۱۰ برابری سرعت، کاهش اختلال و خرابی ارتباط و رونق و شکوفایی جهت سرمایه‌گذاری سرمایه‌گذاران در این جزایر اشاره کرد.

لازم به ذکر است تا پیش از این ارتباط این جزایر به صورت رادیویی بود که به دلیل رطوبت بالا، نامساعد بودن وضعیت جوی و دمای هوا، با اختلال زیادی همراه بود که با اجرای این طرح اختلال‌ها به صفر خواهد رسید و علاوه بر عموم مردم، دستگاه‌های دولتی، فرودگاه‌ها و شبکه بانکی نیز به ارتباط پایدار، پر سرعت و باکیفیت دسترسی خواهند داشت.

همچنین به منظور توسعه و ارتقا پایداری شبکه انتقال و تأمین ارتباطات مطمئن و با ظرفیت کافی و مقیاس‌پذیر جهت پاسخگویی به نیاز کلیه اپراتورها و همچنین نیاز همه کسب وکارهای دیجیتال کشور، توسعه ظرفیت بخش هسته شبکه ملی اطلاعات در لایه‌های مختلف (فیبرنوری، انتقال و IP) و گسترش دسترسی پهن‌باند در سراسر کشور برای آحاد مردم، فاز اول پروژه توسعه و ارتقا پایداری شبکه انتقال با استفاده از توانمندی متخصصان داخلی در استان‌های (تهران – البرز - قم - مرکزی - همدان - قزوین گیلان - زنجان - اردبیل - آذربایجان غربی - آذربایجان شرقی) با مجموع ظرفیت ۷.۶ ترا بیت بر ثانیه افتتاح خواهد شد.

از دستاوردهای این پروژه می‌توان به کاهش اثرات تحریم‌های بین المللی در زمینه ارتباطات، افزایش پایداری ارتباطات شبکه ملی اطلاعات، ایجاد توازن در شبکه انتقال کشور، توسعه شبکه انتقال با استفاده از تجهیزات تولید داخل و کاهش وابستگی به سازندگان خارجی اشاره نمود.

منبع: mehrnews-5779661

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو