hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > آمریکای دروغگو و اشغال دوستانه کشورهای عربی

آمریکای دروغگو و اشغال دوستانه کشورهای عربی

دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا روز یکشنبه اعلام کرد در صورتی که عراق خواستار خروج نیروهای آمریکایی شود نه تنها مورد تحریم های سختی قرار می گیرد بلکه باید پول و هزینه پایگاههای هوایی را به آمریکا بپردازد.

رویداد ایران-شاهین جعفری: دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا روز یکشنبه اعلام کرد در صورتی که عراق خواستار خروج نیروهای آمریکایی شود نه تنها مورد تحریم‌های سختی قرار می‌گیرد بلکه باید پول و هزینه پایگاه‌های هوایی را به آمریکا بپردازد.
"یو اس ای تودی" افزود ترامپ تهدید کرد: در صورتی که عراق خواستار اخراج نیروهای آمریکایی شود باید غرامت های غیر عادی و بسیار گران پایگاه‌های هوایی را به ارتش آمریکا پرداخت کند.
مجلس عراق به دنبال حملات تروریستی  پهپاد‌های آمریکایی به المهندس، فرمانده حشدالشعبی عراق یک مقام رسمی ارتش عراق و سردار قاسم سلیمانی میهمان عراق ، طی روزهای گذشته تظاهرات خشمگین و گسترده‌ای علیه حضور نیروهای آمریکایی در عراق شروع شد و مجلس عراق روز یکشنبه یک صدا به اخراج نیروهای آمریکایی رای داد.
این در حالی است که نشریه "یو اس ای تودی" اظهار نظر کرده است که  رای مجلس عراق برای اخراج نیروهای آمریکایی از آن کشور برای واشنگتن الزام آور نیست.
ترامپ افزود " ما هزینه‌های زیادی در عراق دادیم. ما یک پایگاه هوایی بسیار گران‌قیمت در عراق داریم که میلیاردها دلار برای ما هزینه داشته است. تا زمانی که هزینه‌های ما را تا آخر نپردازند ما عراق را ترک نمی کنیم." وی گفت : ما تحریم‌هایی را برای آن‌ها برقرار می کنیم که تاکنون مشاهده نکرده باشند.
دونالد ترامپ این سخنان را در حالی مطرح می‌کند که آمریکا در حملات خود در سال 2003 تمام زیر ساخت‌های اقتصادی عراق را بمباران کرد و تلفات زیادی به این کشور وارد کرد.
همچنین تقریبا همه می‌دانند که پایگاه‌های آمریکایی اساسا برای تربیت و تجهیر نیروهای القاعده و گروه‌های تروریستی بر پا شده‌اند و ماموریت‌های ابلاغ شده از سوی ناتو و پنتاگون را انجام می‌دهند.
نگاهی به رفتار آمریکا در ارتباط با ایران نیز نشان می‌دهد دولت دروغگوی آمریکا برای چند دهه ایران را به داشتن "نیت" برای ساخت سلاح هسته ای متهم و پس از آن که دولت آقای حسن روحانی برای اثبات نداشتن "نیت" برای ساخت سلاح هسته‌ای برجام را امضا کرد. آمریکا با تمسخر ملت ایران از این پیمان خارج شد. 
اکنون نیز آمریکا که بزرگ‌ترین شبکه تروریسم دولتی جهان را اداره می کند، با این اتهام که سردار قاسم سلیمانی "نیت" کشتن آمریکایی ها را داشته است، او را ناجوانمردانه "ترور" کرد.
یک سند محرمانه که در زمان ریاست جمهوری باراک اوباما منتشر شد، نشان دهنده آن بود که آمریکا با این استدلال که برخی افراد می‌توانند برای آمریکا یک خطر باالقوه باشند، به سازمان‌های اطلاعاتی خود و سازمان سیا اجازه داده است آن افراد را ترور کند. 
این سند با اشاره به تعاریف خود ساخته ای مانند"تهدید قریب الوقوع" به دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا اجازه می‌دهد بر اساس اصل " دفاع از خود" به دیگران حمله‌ور شده و آن‌ها را حذف کند.
حمله به آرامکو
از دوران ریاست جمهوری اوباما توسعه گسترده عملیات پهپادی در دستور کار سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا و پنتاگون قرار گرفت.  طی سال‌های گذشته، از زمان اولین دوره ریاست جمهوری باراک اوباما تعداد بی‌شمار و نامعلومی از اشخاصی که در لیست ترور آمریکا قرار گرفته‌اند و در جلسات روز سه شنبه با رییس جمهور آمریکا به امضای او رسیده است، توسط پهپاد‌های آمریکایی ترور شده‌اند. گزارش‌های مطبوعاتی و سازمان عفو بین الملل حاکی از آن است که حملات تروریستی به افراد در کشورهای پاکستان، افغانستان، یمن، عراق، سوریه، لیبی، و حتی برخی دیگر کشورهای آفریقایی بر اساس ردیابی تلفن‌های هوشمند این افراد و بعضا از  روی شکل و شماره پلاک خودرو آن‌ها انجام شده است. آمریکا معمولا قربانیان حملات تررویستی خود را اعضای القاعده معرفی می‌کند.
آمریکا با دستاویز قراردادن حمله به تاسیسات نفتی آرامکو مرحله جدیدی از تسلط نظامی بر منابع نفتی خلیج فارس را آغاز کرد. برخی زمزمه‌ها در محافل دیپلماتیک حکایت از آن دارد که پایگاهی که حمله پهپادی به خودرو سردار قاسم سلیمانی و برخی مقام‌های عراقی را انجام داد پیش از این نیز حمله پهپادی 14 سپتامبر به تاسیسات نفتی آرامکو انجام داده است.  "هول بروک" مسئول دروغ پردازی‌های آمریکا در مورد ایران  پس از حمله پهپادی آمریکا به آرامکو، ایران را به دست داشتن غیر مستقیم در این حمله متهم کرد.
گفته می شود آمریکا که بزرگترین تکنیک‌های دروغ پردازی و تغییر واقعیات را دارد، بی درنگ پس از حمله پهپادی به آرامکو، هزاران نیروی متخصص نظامی خود را بدون طی تشریفات قانونی و احتمالا با هزینه عربستان سعودی به پایگاه‌های خود در آن کشور سرازیر کرد. برخی تحلیلگران نظامی معتقدند انتقال سه هزار نیروی نظامی به عربستان حداقل بین شش تا دوازده ماه آمادگی قبلی نیاز دارد و این که پس از حمله به تاسیسات نفتی آرامکو این تصمیم گرفته شده باشد بیشتر به یک شوخی می ماندکه فقط مورد قبول حاکمان کشورهای عربی قرار می‌گیرد.
سفارت امریکا در عربستان us ambassy
حاکمان کشورهای عربی خلیج فارس به قدری تحت تاثیر دروغ پردازی‌های آمریکا قرار دارند که گویی فقط آمریکا است که تصمیم می گیرد چه تعداد نیروی خود را به کدام پایگاه خود در کدام کشور روانه کند. ورود این نیروها در واقع نوعی اشغال دوستانه کشورهای میزبان است، زیرا شرایط یا دستور العملی برای خروج آن‌ها از کشورهای میزبان متصور نیست. 
با نگاهی به مشکلات اجتماعی، اخلاقی، و امنیتی که حضور این نیروها در مناطقی مانند اوکیناوای ژاپن دارند قابل پیش بینی است که کشورهای میزبان این نیروها در آینده با مشکلات جدی روبرو خواهند شد. شاید در ژاپن که یک کشور مذهبی نیست تولد کودکان ناخواسته از روابط نامشروع نظامیان امریکایی با زنان بومی فقط یک مسئله حقوقی به نظر برسد، ولی در کشورهای عرب و مسلمان قطعا این این گونه مشکلات ابعاد گسترده تری پیدا خواهد کرد.
عراق یک نمونه بارز از این اشغال دوستانه آمریکا است. بر اساس روالی که قبلا از اسناد محرمانه کاخ سفید منتشر شده است، لیست ترورهای پهپادهای آمریکا باید به امضاء و تایید رییس جمهور آمریکا رسیده باشد و این که دونالد ترامپ مجوز ترور یک فرمانده نظامی و تعدادی از نیروهای عراق به عنوان کشور میزبان را صادر کند، در واقع نشانه بارزی از آثار بعدی این اشغال دوستانه کشورهای میزبان است.
اشغال عراق سفارت  امریکا
نوام چامسکی روز شنبه در مدرسه جدید نیویورک گفت: حزب جمهوری خواه اکنون به یک یاغی و آمریکا به بزرگترین تهدید برای صلح جهانی تبدیل شده است. 
جالب ترین بخش ماجرا اینجا است که چطور کشور های عربی از ترس واهی حمله ایران (که تا کنون به هیچ کشوری حمله یا تجاوز نکرده است) درها را برای اشغال دوستانه بر روی یک کشور یاغی و تجاوزگر که به گفته چامسکی یک تهدید برای صلح جهانی است باز گذاشته اند.
کشورهایی مانند عراق و افغانستان کاملا دریافته‌اند که وقتی آمریکایی‌ها  با ایجاد ترس‌های واهی و ذهنیت سازی‌های سازمان‌های جاسوسی آمریکا برای حکام کشورهای میزبان با تجهیزات نظامی خود وارد می شوند، دیگر قصد خروج از آن کشورها را ندارند و به این پدیده "‌اشغال دوستانه" می گویند.
امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو