hamburger menu
search

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > تصادف کامیون و اتوبوس در آرادان ۱۲ مصدوم برجای گذاشت

تصادف کامیون و اتوبوس در آرادان ۱۲ مصدوم برجای گذاشت

سمنان- رئیس پلیس راه استان سمنان از تصادف بین کامیون و اتوبوس در محور آرادان به سمت سرخه خبر داد و گفت: این حادثه ۱۲ مصدوم بر جای گذاشته است.

موسی بزرگی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه تصادف کامیون و اتوبوس مسافربری در محور آرادان - سرخه صبح امروز به پلیس راه گزارش شد، تاکید داشت: بلافاصله یگان‌های امدادی و همچنین پلیس راه به محل حادثه در کیلومتر ۴۴ محور آرادان به سمت سرخه اعزام شدند.

وی با بیان اینکه امداد رسانی به مصدومان بلافاصله حادثه آغاز شد، افزود: اتوبوس دارای ۲۳ مسافر بود و به سمت تهران می‌رفت.

رئیس پلیس راه استان سمنان گفت: در مجموع ۱۲ مسافر در اتوبوس دچار مصدومیت شده و توسط عوامل اورژانس و هلال احمر به بیمارستان منتقل شدند که ۱۰ نفر از آنها سرپایی مداوا و دو نفر دیگر در بیمارستان بستری هستند.

بزرگی بیان کرد: در تحقیقات اولیه مشخص شد که دلیل این تصادف عدم توجه رو به جلوی اتوبوس و برخورد از پشت سر به کامیون بوده است.

منبع: mehrnews-5773104

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو