hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > سیستان و بلوچستان > برداشت گوجه فرنگی و پیاز بهاره در شهرستان فنوج

برداشت گوجه فرنگی و پیاز بهاره در شهرستان فنوج

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان همچنین از آغاز برداشت گوجه فرنگی و پیاز بهاره در سطح ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان فنوج خبر داد.

 به گزارش رویداد ایران سیدمحمد سیدحسینی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان  آغاز برداشت گوجه فرنگی و پیاز بهاره در سطح 50 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان فنوج خبر داد و اظهار داشت: از این میزان 10 هکتار به گوجه فرنگی و 40 هکتار به پیاز اختصاص دارد.

وی گفت: پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت 800 تن پیاز و گوجه فرنگی از مزارع فنوج برداشت و بازار مصرف ارائه شود. "سمسورجا و زرآباد" عمده مناطق کشت و تولید این محصولات در شهرستان فنوج هستند که برای 50 نفر به طور مستقیم ایجاد اشتغال کرده است.

سیدحسینی  خاطرنشان کرد: در راستای حمایت از بهره‌برداران مقادیر قابل توجهی نهاده‌های کشاورزی شامل بذر، کود شیمیایی و سم قارچ‌کش در فصل کشت به صورت رایگان تحویل کشاورزان شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: کاروان ترویج الگوی کشت در سطح 26 شهرستان، 45 مرکز جهاد کشاورزی و 156 پهنه ترویجی و با حضور محققان، کارشناسان پهنه و موضوعی، خبرگان کشاورزی و راهبران ملی در استان سیستان وبلوچستان و همزمان با 14 استان کشور در روزهای 17 و 18 اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان هدف از برگزاری این کاروان ترویجی را تشویق و ترغیب کشاورزان به مشارکت و همراهی در اجرای الگوی کشت محصولات زراعی، مسئله‌یابی و پاسخ به پرسش فنی کشاورزان و ارائه راهکارها و معرفی دانش و فناوری‌های جدید با استفاده از سازه‌های ترویجی روز مزرعه، روز انتقال یافته، کارگاه آموزشی، دوره‌های آموزشی، بازدید و آموزش‌های چهره به چهره اعلام کرد.

وی افزود: افزایش عملکرد در واحد سطح، ارتقای بهره وری آب، جایگزینی کشت محصولات استراتژیک ونوین، بیمه، مدیریت ریسک و تاب‌آوری، جهش تولید در دیم‌زارها و انتقال سبزی و صیفی از فضای باز به گلخانه از رویکردهای چهارمین کاروان ترویج الگوی کشت محصولات زراعی ویژه کشت بهاره به شمار می‌رود.

سیدحسینی بیان کرد: برنامه‌ریزی انجام شده 18 هزار نفر-روز بهره‌بردار بخش کشاورزی استان آموزش‌های ترویجی را با همراهی و مشارکت موسسات‌ و مراکز تحقیقاتی، شرکت‌های دانش بنیان، دانشگاه‌ها و موسسات علمی و آموزشی، صندوق بیمه کشاورزی، سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، صدا و سیما فرا می‌گیرند.

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام