hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > چرا با اطمینان گفتید قاتل کیان 2 نفر اغتشاشگر هستند؟!

چرا با اطمینان گفتید قاتل کیان 2 نفر اغتشاشگر هستند؟!

نظام می توانست با یک تدبیر درست و عاقلانه ای در همان ابتدای حادثه که از مرگ خانم مهسا امینی شروع شد، مسئله را جمع کند و اجازه ندهد کار به اینجا برسد.

نقویان: درباره حوادث اخیر، نظام می توانست با یک تدبیر درست و عاقلانه ای در همان ابتدای حادثه که از مرگ خانم مهسا امینی شروع شد، مسئله را جمع کند و اجازه ندهد کار به اینجا برسد. به خصوص که نظام می داند کشور و مردم در یک نارضایتی عمومی به سر می برند.

نیک بین: نظام آموزشی ما چه می کند که دختران 17 ساله ما مصمم به رفتن هستند؟

به گزارش شفقنا نشست « نهادهای دینی و بحران ها» با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین اسلام ناصر نقویان و حجت‌الاسلام والمسلمین جواد نیک بین برگزار شد

نظام با بی تدبیری موجب گسترش نارضایتی ها نشود/ مردم در یک نارضایتی عمومی به سر می برند

حجت الاسلام والمسلمین ناصر نقویان، استاد حوزه و دانشگاه در ابتدای این نشست اظهار داشت: درباره حوادث اخیر، نظام می توانست با یک تدبیر درست و عاقلانه ای در همان ابتدای حادثه که از مرگ خانم مهسا امینی شروع شد، مسئله را جمع کند و اجازه ندهد کار به اینجا برسد. به خصوص که نظام می داند کشور و مردم در یک نارضایتی عمومی به سر می برند. امروز مردم از بسیاری از امور ناراحت هستند. فقر، تورم، بیکاری و خبرهای ناگوار از جمله اختلاس، رشوه، ناکارآمدی بسیاری از مسئولین، مهاجرت ها، فرار سرمایه ها و مهاجرت بسیاری از دانشمندان، همه اینها در ذهن مردم انباشته شده است و مسایلی نیست که بر مسئولین مخفی باشد. لذا در هر برهه ای از زمان، وقوع یک اتفاق می تواند جرقه ای در یک انبار باروت باشد و نظام نباید بی تدبیری داشته باشد که منجر به انفجار این انبار باروت شود.

وی ادامه داد: خیلی از کارشناسان و بنده معتقدیم و در صحبت های امروز رهبری هم بود که باید این مساله را جمع کنیم، اما آیا جمع کردن به معنای حل شدن است؟! حل کردن با جمع کردن تفاوت دارد. یکی از مسئولین امنیتی در یک جلسه ای که داشتیم، صد شورش را از سال  71 یا 76 بررسی کرد و تعبیرشان این بود که همه این شورش ها را جمع کردیم، اما آیا حل هم کردید؟! در روزهای اول این اعتراضات، رییس قوه قضاییه  و رییس جمهور گفتند که باید برای اعتراضات به حقِ مردم یک گوش شنوا داشته باشیم و رهبری هم بر این امر تأکید کردند، اما آیا نظام توانسته در این سال ها یک جایگاه و موقعیتی تعبیه کند تا مردم معترض در این مکان ها اعتراضات خود را مسالمت آمیز بیان کنند و نظام هم امنیت این مجموعه را تأمین کند؟! دانشجویان دانشگاه شریف انتقاداتی دارند، رییس دانشگاه باید جایگاهی برای ابراز این انتقادات داشته باشند.

آقای نقویان خاطرنشان کرد: سالهاست که عده ای جلوی ریاست جمهوری جمع می شوند و پلاکارد دست می گیرد و می گویند که حقوق ما پایین است و اعتراض خود را اینگونه نشان می دهند، مقابل قوه قضاییه، قوه مجریه و مجلس جمع می شوند و حق شان را می خواهند، اگر ما نتوانیم این حق را ادا کنیم و جواب دادن به این اعتراضات و درخواست های به حق وقتی انباشته شد، به یک دمل، سرطان و انفجار تبدیل می شود.  بعد که انفجار شد نیروی سرکوبگر بریزیم و بگوییم که جمع کردیم! کجای منطق، تدبیر، عقل، درایت و قوانین حاکم چنین حکمی می کند؟!

وی با اشاره به عملکرد صداوسیما در حوادث اخیر گفت: رسانه رسمی درخصوص کشته شدن کودک ایذه ای یک خبری می دهد و مطرح می کند که برای جویا شدن از اصل مساله تیمی را به ایذه می فرستند و اصل قضیه را اطلاع رسانی می کنند، وقتی شما اصل قصه را نمی دانید چرا در ابتدا با اطمینان  گفتید که دو نفر اغتشاشگر این کار را کردند و حال می گویید که ما نمی دانیم و باید بررسی کنیم؟ لازم بود از ابتدا موضوع را به صورت مشکوک مطرح می کردید.

آقای نقویان ضمن انتقاد به نوع مدیریت مسئولان در کشور، گفت: سابقه و حضور من در صحنه های انقلاب و نظام مشخص است اما در همه صحنه های اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، رسانه ای، هنری و حتی در صحنه های نظامی انتقاد جدی به نوع مدیریت کشور دارم. معتقدم بخشی از مشکلات ما به صحنه های نظام_امنیتی برمی گردد. امروز ما می خواهیم این انتقادات شنیده و پاسخ داده شود و اگر حق هست به آنها عمل کنند.

وقتی صدای منتقد شنیده نشود تبدیل به محاربه می شود

به گزارش شفقنا، حجت الاسلام والمسلمین نیک بین در ادامه این نشست در ارزیابی وقایع اخیر کشور، گفت: ما هم اعتراض هم انتقاد و هم اغتشاش و محاربه داریم؛ وقتی صدای منتقد شنیده نشود تبدیل به محاربه می شود. به نظر من ما در حاکمیت و مجموعه نظام بعضا تصمیم های درستی گرفته نمی‌شود. مثلا اوایل انقلاب شهید مطهری می نشستند و گروه یا نهادی هم روبروی ایشان می‌نشستند؛ حرف ها زده و و ادله ها شنیده می‌شد. اما ما این روند را در صدا و سیما حذف کردیم و صدای منتقد و معترض شنیده نمی‌شود.

وی در ادامه با اشاره به اصل 27 قانون اساسی گفت: اجازه ندادند معترضین در مکانی مشخص حرفشان را بگویند.  زبان گفتاری ما با مردم اشتباه است؛ دو سال پیش 250 نفر در هواپیمای اوکراینی کشته شدند  این 250 نفر را هم با دو موشک کشتیم؛ در ابتدا اظهار نظرهای متفاوتی مطرح شد، اما سردار حاجی زاده بعد جلوی دوربین حاضر شدند و گفتند گردن من از مو نازک تر است. سیستم ما هواپیما را موشک تشخیص داده بود و فقط 10 ثانیه برای تصمیم گیری فرصت داشت و سردار قاانی اشتباه را مطرح کرد و خیلی از اتفاقات که ممکن بود رخ دهد را خواباند.

آقای نیک بین با اشاره به فوت خانم امینی، بیان داشت: به نظر من اوایل فوت خانم امینی نیاز بود که سردار اشتری احتمال اشتباه را می داد و اعلام می کرد که مقصران احتمالی تا روشن شدن ماجرا در قرنطینه هستند نه اینکه همه چیز را به قیامت ارجاع بدهند. الان هم این ماجرا قطعا و یقینا جمع می شود اما یک ماه و یک سال دیگر باز هم آش همین و کاسه همان کاسه است؛ یعنی جمع می شد اما حل نه. این حادثه زمانی حل می شود که مسوولین مصداق حرفهایی که می گویند باشند.

وی ادامه داد: الان معلمین ما اعتراضات زیادی دارند و مثلا 6 میلیون حقوق می گیرند اگر همه 6 میلیون تومان می گرفتند مشکلی نبود اما معلمان وضعیت متفاوتی اعم از خرید خدماتی، رسمی، نهضتی، غیر انتفاعی و … دارند که همه ارقام متفاوتی حقوق می گیرند. اخیرا مراجعینی داشتم که کنکور داده و قبول شدند، اما سازمان سنجش به صرف تقلب آنها را رد کرده است. درحالی که این افراد همه در مدارس نمونه عالی درس خوانده و جزو تیزهوشان هستند. من معتقدم ما راحت مردم را ضد انقلاب می نامیم.  از کسی که تقلب گرفتند باید تنبیه شوند اما از آنهایی که تقلب نگرفتند آیا درست است با حدس ابروی انها را برد؟

ما باید ابتدا تبعیض ها را کنار بگذاریم

وی با اشاره به روش های حل مشکلات فعلی جامعه، گفت: ما باید ابتدا تبعیض ها را کنار بگذاریم و همچنین شفافیت در همه عرصه های کشور وجود داشته باشد. در مرحله سوم گوش شنوایی برای دردهای مردم وجود داشته باشد و بعد از آن فعلی باید انفاق بیفتد. هیچ کس مخالف نظام نیست،  نظام جمهوری اسلامی در این چهل ساله خدمات زیادی داشته است. اما چیزهایی داریم که در حال از دست دادن آنها هستیم نمونه آنها مغزها و نخبگان کشور هستند،  نظام آموزشی ما چه می کند که دختران 17 ساله ما مصمم به رفتن هستند؟ باید به قبل بازگشته و آسیب شناسی کنیم که قطعا قابل حل است.

انتهای پیام

منبع: ensafnews-381932

امتیاز: 5 (از 1 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو