hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > ورزشی > از زلف پويول تا خروج‌ارز

از زلف پويول تا خروج‌ارز

               

در ادامه انتقادات اصولگرايان از فردوسي‌پور، سايت رجانيوز هم نوشت: فردوسي‌پور بارها نشان داده كه از آن دست آدم‌هايي است كه از ترس باختن هيچ بازي‌اي را شروع نمي‌كنند و بدتر از آن، در لحظات سخت، ديگران را هم به جاي آنكه ترغيب به تلاش و جنگندگي بيشتر كنند، ته دل‌شان را خالي مي‌كنند و باورِ بردن را در آنها مي‌كشند. عكس‌العمل او وقتي كه ايران با اسپانيا، پرتغال و مراكش همگروه شده بود فراموش ناكردني است.

 درحالي كه ترس تمام وجود وي را گرفته بود، مي‌گفت: «واي، واي، واي... چرا؟... مي‌تونيم همين الان برنامه را تمام كنيم و خداحافظي كنيم!» او در بازي تيم ملي در برابر مراكش وقتي‌ در دقايق ابتدايي بازي، تيم ايران تحت فشار زياد مراكشي‌ها قرار گرفته بود- كه با توجه به عدم بازي‌هاي تداركاتي كافي و دوري از جو ورزشگاه، قابل پيش‌بيني بود- در همان دقيقه دهم آرزو كرد كه‌ اي كاش همين حالا داور سوت پايان را بزند تا به زعم خودش، ايران نبازد‌!

در مورد دلايل عدم حضور كارلوس پويول در برنامه بيست هجده، شايعات زيادي مطرح شده و حرف‌هاي درگوشي زيادي از صداوسيما به بيرون درز پيدا كرده است. كاپيتان اسبق بارسا، به تهران آمده بود و آماده بود تا بازي ايران – اسپانيا را براي مردم تحليل كند. بعد از حضور اتوئو، پويول دومين مهمان سرشناس برنامه عادل فردوسي‌پور بود. اما ناگهان در فضاي مجازي اخباري منتشر شد كه پويول اجازه حضور در تلويزيون را ندارد و اين برنامه منتفي است. اين اخبار همزمان شد با عدم حضور عادل فردوسي‌پور روي آنتن و محمدرضا احمدي به تنهايي در حال اجراي برنامه بود. لحظه به لحظه شايعات داغ‌تر مي‌شد و هر بار خبري جديد به بيرون درز پيدا مي‌كرد. مهم‌ترين شايعات و شنيده‌ها از اين برنامه جنجالي را در ادامه مي‌خوانيد.

اولين دليلي كه عنوان شد، مشكل ظاهر كارلوس پويول بود. گفته مي‌شود ظاهر غربي اين بازيكن با موهاي بلند و خالكوبي‌هاي آشكار، باعث شده تا عواملي در صداوسيما با حضور او روي آنتن زنده مخالفت كنند. اين اولين دليلي است كه شنيده شد. اما چندان منطقي و كافي به‌نظر نمي‌رسد. ظاهر كارلوس پويول از چند روز بعد از تولدش به همين شكل بوده و هر كسي او را ديده باشد با همين ظاهر ديده است. پس اين نمي‌تواند دليلي چندان محكمي براي جلوگيري از حضور پويول در دقايق پاياني باشد. بحث ديگري كه شنيده مي‌شود، موضوع خروج ارز از مملكت است. گفته مي‌شود حضور پويول براي اسپانسر برنامه دو ميليارد تومان هزينه در بر داشته و چنين بريز و بپاش‌هايي براي مديران سازمان صدا و سيما قابل قبول نيست. پيش‌تر در موضوع حضور فيگو در برنامه قرعه‌كشي جام جهاني باعث شد تا افراد زيادي انتقاد كنند كه چرا بايد چنين مبالغي صرف آوردن افراد مشهور شود، در حالي كه در كشور خودمان هزاران كودك گرسنه داريم. اما اين بهانه هم نمي‌تواند چندان جدي باشد. چرا كه براي بازي قبلي ساموئل اتوئو با افتخاراتي نزديك به كارلوس پويول و آن همه شهرت، به صورت رايگان به تهران نيامده بود.

شايعه مهم ديگري كه شنيده مي‌شود، جنگ عوامل تهيه برنامه‌هاست. تيم‌هاي تهيه زيادي خواستار ساخت برنامه بيست هجده بودند و عادل فردوسي‌پور مانند دوره گذشته موفق شد شكست‌شان بدهد. حسادت آنها و سنگ‌اندازي برخي مديران نزديك به آنها از ديگر عوامل اثرگذار در اين حادثه شناخته مي‌شوند. اما خب اين مورد نه قابل تاييد است و نه قابل رد كردن. با توجه به جايگاه دست‌نيافتني فردوسي‌پور در صداوسيما بعيد به نظر مي‌رسد تهيه‌كننده‌اي ريسك در افتادن با او را بپذيرد.

اما يك مساله مهم ديگر، همين محبوبيت فردوسي‌پور است. عادل بعد از برد ايران مقابل مراكش با جمله‌اي آميخته به طعنه به بينندگان تلويزيوني گفت: «فقط با فوتباله كه مي‌تونيم اينقدر زود و راحت به آرزوهامون برسيم». اين جمله حساسيت زيادي را بين مردم ايجاد كرد. مردم كه البته با او موافق بودند، اما ظاهرا اين جمله به مذاق بعضي افراد چندان خوش نيامد. همچنين جمله عادل باعث واكنش صريح كيهان به اين برنامه و نوع ساخت آن شد. در بخشي از يادداشت كيهان آمده بود: «حجم بسيار زياد دعوت از بينندگان اين برنامه براي شركت در مسابقه و قرعه‌كشي با دادن وعده جوايز چندين ميليوني در اين برنامه، برخلاف رسالت صداوسيما در جهت ترويج اقتصاد مقاومتي و دوري از ‌اشرافي‌گري است. طوري كه گاهي فضاي برنامه به مراسم بليت بخت‌آزمايي شباهت مي‌يابد.» جالب است كه روزنامه كيهان تنها در مواردي كه برنامه‌اي با اقبال عمومي مواجه مي‌شود واكنش‌هاي اينچنيني دارد. تعداد كثيري سريال بي‌كيفيت با موضوعاتي كه كيهان دوست دارد ساخته شده و هيچكدام از آنها نمادي از اشرافي‌گري به شمار نيامده است. اصولا برنامه‌اي كه بيننده دارد و هشت ميليون نفر از جمع آنها به اين برنامه پيامك مي‌زنند، يعني خودش خرجش را در مي‌آورد و اتفاقا با تبليغاتي كه براي سازمان صداوسيما مي‌گيرد، بودجه ساخت سريال‌هاي بدون بيننده را فراهم مي‌كند. به نظر مي‌رسد مشكل كيهان با اين برنامه اشرافي‌گري و اتفاقاتي از اين دست نيست. چرا كه حداقل دو سال است تمام برنامه‌هاي ورزشي سيما با اين شيوه مخاطبان‌شان را اذيت مي‌كنند و مدام در حال تبليغ اپليكيشن‌ها و صحبت از جوايز ميليوني هستند. بسياري مي‌گويند مشكل اين است كه فردوسي‌پور محبوبيت دارد و گاهي از تريبونش حرف‌هايي مي‌زند كه به مذاق مخالفانش اصلا خوش نمي‌آيد. با اين وجود به‌نظر مي‌رسد كه دليل عدم حضور پويول در رسانه ملي، نه مدل موي او بود نه خرج حضورش. انگار مشكلي‌ فراتر از اين حرف‌ها وجود داشته؛ مشكلي كه بالاخره روزي روزگاري علت آن را خواهيم دانست.

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام