hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > محقق ایرانی برای درمان ایدز با مهندسی ژنتیک تلاش می کند

محقق ایرانی برای درمان ایدز با مهندسی ژنتیک تلاش می کند

محقق ایرانی با همکاری پژوهشگران دیگر یک درمان مهندسی ژنتیک برای بیماری اچ آی وی روی افراد آزمایش می کند.

به گزارش خبرنگار مهر ، این تحقیق بالینی به رهبری محققان دانشکده پزشکی لوییس کاتز در دانشگاه تمپل و شرکتExcision BioTherapeutics انجام می شود.

شرکت مذکور مشغول توسعه درمان های مبتنی بر کریسپر برای درمان بیماری های عفونی است.

هدف این آزمایش ارزیابی EBT-101 ( یک درمان مهندسی ژنتیک خاص) است. محققان آزمایش های خود را براساس درمان ژنتیک کریسپر بنا کرده اند.

این نخستین باری است که چنین درمانی برای بیماری های عفونی ارائه شده و همزمان برای ارزیابی روی بیمار آزمایش انجام می شود.

این روش نوین برای جمع آوری داده ها درباره درمان مهندسی ژنتیک ارائه شده است. شرکت کنندگان در این تحقیق که نخستین دوز از درمان EBT-101 را دریافت کردند، برای واکنش ویروس اچ آی وی ارزیابی می شوند. از آنجا که این درمان پیش از این آزمایش نشده، محققان می خواهند مطمئن شوند با استفاده از آن تکثیر ویروس در بدن متوقف می شود یا نه. محققان امیدوارند با این روش، افراد دیگر به استفاده از درمان های آنتی رتروویرال که هم اکنون برای مقابله با اچ آی وی به کار می رود، نیاز نخواهند داشت.

خلیلی که مدیر بخش میکروبیولوژی، ایمونولوژی و التهاب در دانشکده پزشکی کاتز است در این باره می گوید: پس از گذشت بیش از ۴۰ سال از زمان کشف ویروس هنوز درمان قطعی برای آن کشف نشده است. حدود ۴۰ میلیون نفر در سراسر جهان از این بیماری رنج می برند.

به گفته او درمان EBT-101 با حذف دی ان ای ویروسی اچ آی وی از سلول های آن عفونت را از بین می برد.

این تحقیق برای ارزیابی ایمنی و کارآمدی درمان مذکور روی ۹ شرکت کننده مبتلا به HIV-1 آزمایش می کند. هدف این پژوهش ارزیابی میزان تحمل یک دوز EBT-101 در افراد و واکنش آنها به بیماری است. همچنین یک دوره پیگیری اولیه ۴۸ هفته ای برای کارآزمایی با یک پیگیری طولانی مدت در نظر گرفته شده است.

محققان متوجه شدند چه اقداماتی باید برای دستیابی به درمان اچ آی وی انجام شود. به گفته آنها حذف دی ان ای از سلول ها راه حلی اساسی برای یافتن درمان است.

ویروس این بیماری برای چند سال در ذخایر بافتی رسوب می کند و به این ترتیب از سیستم ایمنی می گریزد. در نتیجه این روند موفقیت درمان های آنتی رتروویرال نیز کاهش می یابد.

منبع: mehrnews-5596315

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام