به گزارش رویداد ایران به نقل از خبرآنلاین: ستاد امر به معروف کشور در واکنش به حادثه دلخراشی که منجر به فوت مهسا امینی دختر 22 ساله سنندجی به انتقاد از برخوردهای مقابله با بدحجابی توسط پلیس پرداخت و تأکید کرد: این ستاد بارها اعلام کرده است با تکلیفی که منجر به مقابله مستقیم پلیس با بدحجابان شود مخالف است.
در بیانیه ارسالی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور به خبرآنلاین با امضای سید علی خان محمدی، سخنگوی این ستاد آمده است:
دادستانی رسیدگی دقیق و کامل داشته باشد
۱_ در حادثه پیش آمده اصل برقراری عدالت و شفافیت است از دادستانی انتظار میرود با بهترین رسیدگی و اعلام به موقع وجدان عمومی را به رسیدگی دقیق و کامل به قضاوت عادلانه فراخواند.
بارها اعلام کرده ایم با برخورد پلیس با بدحجابی مخالفیم
۲_ ستاد امربه معروف و نهی از منکر همانگونه که بارها اعلام کرده است با تکلیفی که منجر به مقابله مستقیم پلیس با بدحجابان شود مخالف است و معتقد است با راهکار مناسب و بدون تنش های اجتماعی این مساله را میتوان تدبیر کرد بنا به طرح جامع ستاد امربه معروف و نهی از منکر پلیس به گشت ارشاد مسئولین و اقویا و در حمایتی از معتمدین مردمی تبدیل وضعیت دهد.
32 دستگاه که مسئولیت قانونی فرهنگی پیرامون این موضوع داشته اند به وظایف خود عمل نکرده اند
۳_ اکنون که رییس جمهور به وزیر کشور دستور پیگیری داده است مناسب است وزیر کشور فقط به صورت موردی به جزئیات صرفا این حادثه اکتفا نکند از وزیر کشور میخواهیم این مساله را به صورت کامل بررسی نماید.
آیا ۳۲ دستگاهی که در خصوص عفاف و حجاب بنا به مصوبه شورای انقلاب فرهنگی ۳۳۰ تکلیف قانونی داشتند به وظائف خود عمل کرده اند تا این مسایل پیش نیاید، آیا به وظایف قانونی خود درست عمل کرده اند؟
آیا برای این جوان ۲۳ ساله در جمهوری اسلامی فرهنگسازی لازم توسط دستگاه های فرهنگی صورت پدیرفته است یا فقط شعار کار فرهنگی داده شده است؟
آیا صدا و سیما به عنوان نهادی که بیشترین وظایف را در قانون برای او در نظر گرفته شده است و بیشترین مسئولیت فرهنگسازی را در این ماجرا و امثال آن را دارد به وظایف فرهنگی خود عمل کرده است که وقتی یک جوان و هزاران جوان دیگر ما چگونه عمل نمایند تا با نیروی قهری پلیس مواجه نشود؟ آیا پلیس ما آموزش های لازم را به پرسنل خود داده است که کرامت انسانی افراد را حفظ نمایند؟
از ستاد امربه معروف گرفته تا خود وزارت کشور و بقیه نهادهای مسئول ایا انجام وظایف قانونی خود را درست انجام داده اند؟
آیا آموزش و پرورش و دانشگاه های کشور وظایف خود را نسبت به جوانان ما به درستی انجام میدهند یا ترک فعل ها و نتیجه آموزش های ناکارآمد و عدم کار فرهنگی نوجوانان و جوانان ما را تحویل پلیس داده است؟
اگر وظایف دستگاه های فرهنگی به درستی انجام شده بود ما شاهد چنین حادثه تلخی نبودیم. ایا حتما باید حادثه های ناگواری اتفاق بیفتد تا متولیان و مسئولین امر به فکر چاره بیفتند؟
نه پلیس، نه محکمه قضایی و نه دولت وارد موضوع حجاب نشوند
۴_ ستاد امر به معروف و نهی از منکر درعین اعتقاد به لزوم حل معضل موجود در حوزه عفاف و حجاب معتقد است در مواجهه با این مساله نه پلیس باید به صورت مستقیم وارد صحنه شود و نه باید حل این مساله را با محاکم قضایی گره زد و نه اینکه متولی و مسئول این مساله دولت باشد بلکه حل مساله عفاف و حجاب فقط به دست خود مردم با مدیریت صحیح قابل حل است و این مساله در طرح جامع عفاف و حجاب کاملا تبیبن شده است.
مجلس منفعلانه منتظر فاجعه نماد تا پس از وقوع حادثخ حرکتی کند
۵ _ مجلس شورای اسلامی میبایست به صورت جدی به این مسئله ورود پیدا کرده و جامعه را از التهاب بحران ها و ایجاد حوادثی که هر از چندگاهی به وقوع میپیوندد نجات دهد. مجلس شورای اسلامی نباید منتظر بماند تا آمر به معروف و ناهی ازمنکری مورد ضرب و جرح و یا شهادت قرار بگیرد یا جوان بدحجابی در فرایند اعمال قانون پلیس سکته نماید بعد منفعلانه حرکتی و صحبتی نماید.
به قول شهید سلیمانی همه اینها فرزندان ما هستند چرا باید بین فرزندان در بی قانونی و بی مدیریتی نزاع صورت بگیرد؟
قانون برای رفع مشکلات اجتماعی وضع میشود. اکنون که این منازعات وجود دارد یعنی یا قانون وجود ندارد و یا کارآمد نیست که در این قسمت مجلس شورای اسلامی لازم است بدون فوت وقت به نقش قانونگداری و نظارتی خود بدون فوت وقت اهتمام ورزد.
ستاد با جرم انگاری بدحجابی مخالف است
۶_ ستاد امربه معروف و نهی از منکر همچنان تاکید دارد برای رفع معضل بدحجابی باید مساله جرم بودن بدحجابی که نیاز به دستگیری و پرونده سازی و دادگاهی شدن دارد، برداشته شود و بر اساس طرح جامع عفاف و حجاب با نگاه تخلف با بدحجابی برخورد گردد که حل مساله بدون هرگونه تنش اجتماعی کمک میکند، البته دشمنان مایل اند همیشه تنش های اجتماعی وجود داشته باشند.
ستاد چنین حوادث ناگواری درد جانکاه دانسته و به وضع موجود پس از چهار دهه انتقاد دارد
در پایان ستاد امر به معروف و نهی از منکر مجددا از وقوع چنین حوادث ناگواری شدیدا، ابراز ناراحتی عمیق میکنیم و واقعا این را درد جانکاهی میداند و به وضع موجود اعتراض میکند که چرا بعد از چهل و اندی سال هنوز باید شاهد چنین رویدادهای تلخ و ناگواری در بلاتکلیفی های اجرا درست قانون و خلاهای آن در قصورها و تقصیرهای نهادهای خصوصا فرهنگ ساز باشیم؟