hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > تلاش سناتور آمریکایی برای تعیین مجوز فعالیت شبکه های اجتماعی

تلاش سناتور آمریکایی برای تعیین مجوز فعالیت شبکه های اجتماعی

لیندزی گراهام سناتور جمهوریخواه آمریکایی و از منتقدان شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک و توئیتر به دنبال راهی است تا شبکه های اجتماعی را قانونمند و وادار به فعالیت تحت مجوز کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، گراهام اعلام کرد با همکاری الیزابت وارن و جاش هاولی (دیگر سناتورهای آمریکایی) مشغول بررسی اقدامی در این زمینه است. او در جلسه مربوط بررسی اشتباهات امنیتی توئیتر اعلام کرد شرکت ها اجازه داشتند با چند محدودیت خاص درباره بایدها و نبایدها فعالیت کنند و می توانستند از لحاظ بین المللی قدرتمند شوند.

او همچنین درباره ابزارهای رگولاتوری اندک در اختیار کمیسیون فدرال تجارت اظهار نگرانی کرد.

این سناتور در همین باره افزود: پلتفرم های شبکه اجتماعی مجوز ندارند و نمی توان از آنها شکایت کرد. اگر فردی سوار خودرو شود، حتما به گواهینامه رانندگی نیاز دارد، اگر فردی در بخش مشاور املاک خانه ای را بفروشد به مجوز نیاز دارد.

طرح گراهام احتمالا شامل قوانینی است که بر محتوای حذفی در شبکه های اجتماعی تاثیر می گذارد و همچنین شرکت های فناوری را ملزم می کند تا درباره استفاده مجرمانه از شبکه ها و دخالت عوامل بیگانه سختگیرانه تر عمل کنند.

او در جلسه استماع کنگره گفت: اگر فردی محتوای کاربری در شبکه اجتماعی را حذف کند، باید درباره آن درخواست تجدید نظر کرد.

این جلسه استماع با حضور پیتر زاتکو، هکر مشهوری که به عنوان مدیر امنیتی توئیتر فعالیت می کرد، برگزار شد. زاتکو در جلسه مذکور اعلام کرد برخی کارمندان توئیتر نگران آن بودند که دولت چین بتواند داده های کاربران شرکت را جمع آوری کند.

به نظر می رسد شرکت های فناوری بزرگ در کنگره حامیانی دارند و از سوی دیگر نمایندگان جمهوریخواه درباره خاموش کردن اظهارنظرهای محافظه کاران خشمگین هستند. در این میان دموکرات ها نیز معتقدند دخالت های بیگانه در فیس بوک به برنده شدن دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ میلادی منجر شد.

منبع: mehrnews-5589431

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو