به گزارش خبرنگار مهر، تکمیل پروژههای نیمه تمام یکی از دغدغههای مسئولانی است که هم مایل به کلنگ زنی و آغاز پروژههای جدید دارند و هم با محدودیت در بودجه و اعتبارات مواجهاند.
رهبر انقلاب سه شنبه هشتم شهریور ماه در دیدار با رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت با تأکید بر پرهیز از نیمهکاره رها کردن کارها فرمودند: توان و امکانات دولت محدود است، بنابراین باید ابتدا سرفصلهای اساسی مشخص شوند و سپس سرفصلها و زیرمجموعههای آنها اولویت بندی شوند.
یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش هم در آئین افتتاح گردهمایی مجازی مدیران کل آموزشوپرورش کشور؛ با اشاره به سخنان رهبر انقلاب در دیدار با هیأت دولت گفت: در حال حاضر مردم دیگر تحمل چشمانتظاری را ندارند و پروژههایی که مدتزمان زیادی از احداث آنها
گذشته است و مردم چشمانتظار افتتاح این پروژهها بودهاند تا بر زندگی و کسب کار آنها تأثیر مثبت بگذارد، این پروژهها باید تکمیل شود تا مردم از این چشمانتظاری بیرون بیایند.
مدارس نیمه تمام، مهمترین پروژه نیمه تمام دولت در آموزش و پرورش
مهراله رخشانیمهر رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در گفتوگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه بنای ما تکمیل پروژههای ناتمام ساخت مدارس است، گفت: منابع دولتی در امر نوسازی صرفاً صرف تکمیل پروژههای نیمه تمام میشود؛ ما هیچ پروژهای را از صفر با منابع دولتی شروع نمیکنیم؛ مطابق تکالیف قانونی پروژههای آموزشی باید با منابع خیرین آغاز شود و در ادامه دولت برای تکمیل آنها اقدام کنند.
رخشانیمهر با بیان اینکه بودجه دولت در نوسازی مدارس خرج تکمیل پروژههای نیمه تمام خیرین میشود، گفت: خیرین پروژههای مدرسه سازی را آغاز میکنند و در ادامه دولت باید این پروژهها را تکمیل کند. در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ در هر سال ۲۳۵۰ میلیارد تومان برای
تکمیل پروژههای نیمه تمام خیرین در نظر گرفته شد که به صورت صددرصدی تخصیص داده شده است. برای سال ۱۴۰۱ دولت افزایش قابل توجهی به بودجه نوسازی مدارس داد و و ۳,۲۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل پروژههای نیمه تمام خیرین در نظر گرفته شده است.
رخشانیمهر افزود: باید اعتبارات تخصیص و به استانها تحویل داده شود. برای تکمیل پروژههای نیمه تمام ما منتظر هستیم که اعتبارات عمرانی در بخش آموزش و پرورش به صورت کلی تخصیص پیدا کند تا ما بتوانیم به استانها ابلاغ کنیم.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور خاطر نشان کرد: در حال حاضر ۶۴۰۰ پروژه آموزشی در دست اجرا داریم. در کشور ۶۴۰۰ پروژه به عنوان مدرسه در دست ساخت است که از این تعداد فکر میکنیم بیش از ۱۴ هزار کلاس درس در مهر ۱۴۰۲ آماده بهره برداری شده و در اختیار ادارات کل آموزش و پرورش شهرستانهای کشور قرار گیرد.
منبع: mehrnews-5584117