هاشم امینی افزود: در حال حاضر به دلیل حجم بسیار محدود ذخیره آب سد زایندهرود 30 درصد تخصیص آب طرح این شهر نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهشیافته است که تلاش شده با تعدیل فشار و ترغیب مردم به مصرف بهینه، آب موردنیاز در اختیار مردم قرار گیرد.
امینی عنوان کرد: هماکنون دو حلقه چاه در مدار بهرهبرداری قرار دارد و یک حلقه چاه جدید نیز در حال حفر است اما ازآنجاییکه EC آب در شهر ورزنه بسیار بالاست و به بیش از 4 هزار میرسد. مقرر گردید در آینده نزدیک به روش BOO دستگاه آبشیرینکن در این شهر راهاندازی شود.
امینی افزود: در تابستان سال جاری برای اینکه مردم شهر ورزنه بتوانند خدمات پایدار آبفا را دریافت کنند آبانبارحاج محمدباقر با قدمت 300 ساله پس از تجهیز امسال وارد مدار بهرهبرداری شد بهطوریکه مردم از این آبانبار که در مرکز شهر قرار دارد آب شرب موردنیاز خود را برداشت میکنند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان با اشاره به دیگر تدابیری که برای تأمین آب شرب ورزنه در دستور کار قرارگرفته است خاطرنشان ساخت: مرمت و تجهیز آبانبار هزار مترمکعبی مسجد جامع و استفاده از مخزن 2 هزار مترمکعبی شهرک صنعتی ورزنه و نیز بهرهگیری از مخزن 3 هزار مترمکعبی آبفا از دیگر اقدامات در زمینه گذر از بحران کمآبی در این شهر است. امینی با اشاره به اهمیت تأمین خدمات آبفا به شهر ورزنه اظهار داشت: ورزنه به دلیل برخورداری از جاذبههای گردشگری، شهری توریست پذیر محسوب میشود تنها شهری است که بهصورت سنتی زنان چادر سفید بسر میکنند و به شهر کبوتران سفید شناختهشده و نیز وجود تپههای شنی در کویر ورزنه از دیگر جاذبههای گردشگری این شهر است بر این اساس این عوامل خدماترسانی پایدار را میطلبد. وی با بیان اینکه کمترین میزان هدر رفت آب در استان مختص به شهر ورزنه است تصریح کرد: با اقداماتی همچون اصلاح شبکه فرسوده که در چند سال اخیر در دستور کار قرار گرفت میزان هدر رفت آب در شهر ورزنه به 6 درصد رسید که کمترین میزان در سطح استان است.