hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > همایش ملی«مطالعات حکمت عملی؛چیستی،مبانی»

همایش ملی«مطالعات حکمت عملی؛چیستی،مبانی»

مهر نوشت: همایش ملی «حکمت عملی؛ چیستی، مبانی و روش‌ها» از سوی گروه حکمت عملی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفهٔ ایران و با همکاری انجمن معرفت‌شناسی ایران و همچنین همکاری و حمایت تعدادی از دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی برگزار خواهد شد.

کمیتهٔ علمی همایش از فرهیختگان، پژوهشگران و علاقه‌مندان فلسفه دعوت می‌کند که آثار پژوهشی خود را در قالب مقاله به دبیرخانه همایش ارسال نمایند. همچنین، به اطلاع می‌رساند که تاریخ ارسال چکیدهٔ مقالات تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۱ تمدید شده است.

دبیر علمی این همایش عبدالله محمدی و دبیران تخصصی حسام‌الدین مؤمنی شهرکی و دبیران اجرایی سیدعلی حسینی، سعید ماخانی، حسین رستمی جلیلیان است

مهلت ارسال چکیدهٔ مقالات تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۱ تمدید شد و این همایش ۲۶ دی ماه ۱۴۰۱ برگزار می‌شود.

محورهای همایش «حکمت عملی؛ چیستی، مبانی، روش‌ها»:

۱. چیستی حکمت عملی

۲. موضوع حکمت عملی

۳. غایت حکمت عملی

۴. قلمرو حکمت عملی

۵. مبانی حکمت عملی، مبانی معرفت شناختی، مبانی هستی شناختی، مبانی انسان شناختی

۶. روش بحث در حکمت عملی، جایگاه برهان در حکمت عملی، تمایز روش حکمت عملی از دیگر دانش‌های برهانی، نقش روش‌های غیربرهانی در حکمت عملی، تجربه و حکمت عملی، عقل نظری، عقل عملی و حکمت عملی

۷. رابطه حکمت عملی و دانش‌های همگن، رابطه حکمت عملی، حکمت نظری، متافیزیک، رابطه حکمت عملی و فقه، رابطه حکمت عملی و فلسفه‌های مضاف، حکمت عملی و فلسفه سیاست، حکمت عملی و فلسفه اخلاق، حکمت عملی و فلسفه خانواده، رابطه حکمت عملی و علوم انسانی، رابطه حکمت عملی و علوم اجتماعی، رابطه حکمت عملی با مهارت‌ها و دانش‌های عملی، رابطه حکمت عملی و عرفان عملی

۸. حکمت عملی در تراث وحیانی

۹. کارکردهای حکمت عملی، امتداد بخشی به مباحث حکمت نظری، تبیین حکمی از رابطه نظر و عمل در تحولات اجتماعی، تحلیلی جامع و منظومه‌وار به دین و حکمت؛ از ساحت نظر تا عمل.

۱۰. تطورات حکمت عملی از یونان تا جهان اسلام، فرآیند شکل‌گیری حکمت عملی در تمدن اسلامی، سیر تطور حکمت عملی در مشرق و مغرب اسلامی، شباهت‌ها و تفاوت‌های حکمت عملی در یونان و فیلسوفان مسلمان، نوآوری‌های فیلسوفان مسلمان در حکمت عملی، دلایل افول حکمت عملی در تمدن اسلامی.

توضیحات:

۱) پژوهشگران محترم ابتدا عنوان و چکیده مقاله خود را پس از عضویت از طریق سامانه ارسال کنند و پس از تأیید چکیده توسط کمیتۀ علمی، نسبت به ارسال اصل مقاله اقدام نمایند.

۲) نویسندگان محترم چکیدۀ خود را در قالب چکیده تفصیلی (بین ۵۰۰ تا ۸۰۰ کلمه) ارسال نمایند.

۳) همایش به صورت حضوری و مجازی برگزار خواهد شد.

امتیازهای مقالات:

- چکیده مقالات پذیرفته‌شده در کتاب چکیده مقالات همایش منتشر خواهند شد.

- به سخنرانان و ارائه کنندگان مقاله در همایش گواهی پذیرش و ارائه مقاله در همایش داده خواهد شد.

- مقالات از امتیاز ثبت در پایگاه استنادی جهان اسلام برخوردار خواهند شد.
۶۵۶۵

منبع: khabaronline-1670832

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام