علیرضا قنادان، درباره نحوه نظارت بر تاکسیهای اینترنتی توسط شهرداریها، اظهار کرد: فعالیت نظارتی شهرداریها بر تاکسیهای اینترنتی طبق دستورالعمل تعیین شده توسط وزارت کشور، در حوزه حمل و نقل تعریف شده است و اتحادیههای مربوطه در حوزه کسب و کار به امر نظارت میپردازند.
وی با بیان اینکه طبق دستورالعمل مذکور چارچوب نظارتها تعیین و مرجع رسیدگی به تخلفات مشخص شده است، ادامه داد: ابزار نظارتی نیز سامانه «سماس» است که اطلاعات خودروها در آن قرار میگیرد؛ بعد از راهاندازی سامانه طی چند ماه آینده، شرکتهایی که ذیل این دستورالعمل قرار گیرند فعالیتشان رسمیت پیدا میکند و استفاده از تاکسیها نیز برایشان مجاز خواهد بود و در این صورت تحت چارچوبی که سازمان تاکسیرانی اعلام و ابلاغ میکند، قرار میگیرند.
مدیرعامل سازمان نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران درباره محدودیت زمانی فعالیت رانندگان خودروهای اینترنتی نیز گفت: محدودیت 12 ساعت در 24 ساعت درباره تاکسیها نیز وجود دارد و تاکسیهایی که به صورت تمام وقت فعالیت میکنند طبق قانون در حالت عادی مجاز به 8 ساعت و حداکثر 12 ساعت فعالیت هستند چرا که بیش از این برای مسافران و راننده مخاطرات ایمنی ایجاد میشود.
وی درباره نحوه کنترل فعالیت رانندگان این خودروها، اظهار کرد: در سامانه سماس، سفرهای ارائه شده به هر راننده مشخص است و مجموع ساعتهای فعالیت رانندگان ثبت میشود؛ بنابراین از طریق این سامانه میزان ترددها کنترل شده و بعد از 12 ساعت، به راننده سفری اختصاص داده نمیشود.
شرایط استفاده اسنپ و تپسی از تاکسیهای شهرداری تهران
مدیر عامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران اعلام کرد که در چه شرایطی شرکتهای اسنپ و تپسی میتوانند از تاکسیهای شهرداری تهران استفاده کنند.
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران