به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی نیازی ادامه داد: این مشاغل عمدتاً در رستههای مبتنی بر مزیتهای نسبی استان از جمله فرآوری محصولات کشاورزی، صنایع دستی، گردشگری و … ایجاد شده است.
معاون توسعه اشتغال اجتماعمحور بنیاد برکت تاکید کرد: حجم کل سرمایهگذاری برای راهاندازی این ۴ هزار طرح در استان یزد بالغ بر ۴ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال است.
وی درباره فعالیتهای اشتغالزایی بنیاد برکت در سال ۱۴۰۱ در استان یزد نیز گفت: برای سال جاری نیز راهاندازی ۳ هزار طرح اشتغال اجتماعمحور با ظرفیت ۹ هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم در دستور کار است.
نیازی خاطرنشان کرد: تا سال ۱۴۰۰ حدود ۷۰ درصد شهرستانهای استان یزد تحت پوشش فعالیتهای توانمندسازی اقتصادی و اشتغالزایی بنیاد برکت قرار داشتند که مقرر شده امسال همه شهرستانها از این مزیت برخوردار شوند.
معاون توسعه اشتغال اجتماعمحور بنیاد برکت از انعقاد تفاهمنامه با استانداری یزد در خصوص اجرای طرحهای اشتغالزایی خبر داد و گفت: بر این اساس از محل تبصره ١۶، دو هزار طرح اشتغالزایی با اعتبار ۴ هزار میلیارد ریال در استان یزد اجرا میشود.
وی همچنین به اجرای طرحهای اشتغالزا در حوزه دانشبنیان و طرحهای ویژه اشاره کرد و اظهار داشت: در این زمینه یکهزار میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته تا بهصورت مشترک با همکاری استانداری یزد، به سرانجام برسد.
نیازی از فعالیت شبکه تسهیلگری ۲۷ نفره بنیاد در استان شامل ۲ نفر مجری و ۲۵ نفر تسهیلگر خبر داد و تاکید کرد: این مجریان و تسهیلگران با حضور در مناطق کمبرخوردار و روستایی استان نسبت به شناسایی، اهلیتسنجی و آموزش متقاضیان اشتغال اقدام کرده و در نهایت، آنها را برای دریافت تسهیلات به بانکهای عامل معرفی مینمایند.
وی با تاکید بر اهمیت ایجاد شغل در شرایط فعلی کشور بیان کرد: بنیاد برکت با هدف ایجاد فرصتهای کسبوکار، محرومیتزدایی، توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی، ارتقای سطح زندگی و توزیع عادلانه امکانات و فرصتها، نهضت ایجاد اشتغال را در مناطق محروم کشور راهاندازی کرده است.
معاون توسعه اشتغال اجتماعمحور بنیاد برکت در پایان یادآور شد: تا به امروز ۲۰۰ هزار طرح اشتغال اجتماعمحور با ظرفیت ایجاد ۶۰۰ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم در مناطق محروم و روستایی کشور راهاندازی شده است.
منبع: mehrnews-5547628