امیر اسحاقی در مورد آخرین وضعیت تخصیص ارز برای واردات تلفن همراه اظهار کرد: هنوز هیچ گونه تخصیص ارزی چه برای واردات موبایلهای بالای ۶۰۰ دلار و چه برای موبایلهای پایینتر از ۶۰۰ دلار، صورت نگرفته است و ما همچنان منتظر تصمیم وزارت صمت هستیم.
دبیر انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی افزود: در حال حاضر موبایلهایی وارد کشور میشود که فرایند تخصیص ارزشان از قبل انجام شده است، بنابراین تا پایان مرداد ذخیره موبایل برای تنظیم بازار داریم اما با توجه به اینکه از خردادماه هیچ گونه تخصیص ارزی برای واردات نداشتهایم، نگران تنظیم و تأمین بازار در شهریور و مهر ماه هستیم.
وی در مورد علت عدم تخصیص ارز به این محصول گفت: پرس و جوی ما از مسئولان دولتی نشان میدهد که دولت به دنبال بهینه سازی منابع ارزی کشور است و غیر از این پاسخ مشخص دیگری به ما ندادهاند.
اسحاقی با اشاره به وضعیت بازار، تصریح کرد: واردات موبایلهای بالای ۶۰۰ دلار معمولاً از طریق رویههای مسافری انجام میشود که بعضاً هم با سو استفاده همراه است؛ در این بخش واردات رسمی قابل توجهی نداریم و بازار دست واردکنندگان رسمی نیست. در بخش موبایلهای زیر ۶۰۰ دلار نیز فقط تا پایان مرداد ذخیره داریم.
دبیر انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی گفت: در حال حاضر شرکتها در یک بلاتکلیفی عجیبی قرار دارند و نمیدانند باید چه کاری انجام دهند و از طرفی در حال زیاندهی نیز هستند.
بیشتر بخوانید : قیمت موبایلهای سامسونگ به آیفون رسید/ جدول قیمتهامعرفی گوشیهای جدید سامسونگ و شیائومی
۲۲۰ ۲۵۶
کد خبر 1654821منبع: khabaronline-1654821