به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مهدی کاظمی، در سفر به استان گلستان با اشاره به نقش محوری رسانهها در مطالبه گری اجرای سند تحول بنیادین اظهار کرد: انتظار داریم رسانهها در راستای تبیین عدالت اجتماعی و تربیتی سند تحول بنیادین در جامعه تلاش کنند و از ظرفیت خود برای کمک به نظام تعلیم و تربیت در نیل به اهداف عالیه سند استفاده کنند.
وی با اشاره به فعالیت ۶۸۴ پژوهشسرا در کشور گفت: تقویت پژوهش محوری و توسعه پژوهشسراهای دانش آموزی یکی دیگر از برنامههای مهم معاونت آموزش متوسطه است؛ از ابتدای سال تا کنون سه پژوهشسرای جدید به مجموع پژوهشسراهای کشور اضافه کردهایم و امیدواریم آنها به مراکز رشد خلاقیت، نوآوری و کشف استعدادهای دانش آموزان تبدیل شوند.
کاظمی افزود: امیدواریم سومین مرکز رشد، نوآوری و کارآفرینی برای بهرهمندی دانش آموزان استان گلستان با شروع سال تحصیلی جدید مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
معاون وزیر آموزش و پرورش به کاهش استقبال دانش آموزان از تحصیل در رشته ریاضی اشاره و خاطرنشان کرد: سهم رشته ریاضی فیزیک در اوایل دهه گذشته ۲۸.۶ درصد از مجموع ثبت نامیهای مقاطع متوسطه بود که این رقم در سال قبل به ۱۴.۷ درصد کاهش یافت و باید این سهم را به دلیل نقش فراوان ریاضی به عنوان یک رشته پایه افزایش دهیم.
وی با تاکید بر ایجاد زمینه ورود شرکتهای دانش بنیان به آموزش و پرورش گفت: توسعه هنرستانهای جوار صنعت، در راستای مشارکت پذیری در توسعه آموزشهای فنیوحرفهای است که باید با رویکردهای آینده پژوهانه از ظرفیتهای صنعتی استان استفاده کنیم.
کاظمی ادامه داد: توسعه هنرستانهای فنیوحرفهای و کاردانش یکی از مهمترین راهکارها برای رفع بیکاری جوانان است که همکاری صنایع و آموزش و پرورش میتواند در این زمینه مؤثر باشد.
وی تصریح کرد: یکی از برنامههایی که وزارت آموزش و پرورش در دستور کار قرار داده، رشد و توسعه هنرستانها دراستانهای مرزی کشور است که با ایجاد دیپلماسی مهارتی علاوه بر توسعه ارتباط ۲ کشور، درآمد ارزی خواهد داشت و تلاش داریم در استانهای مرزی از جمله گلستان، خوزستان، اردبیل و ایلام این مراکز آموزشی را راهاندازی کنیم.
معاون آموزش متوسطه با اشاره به تخصیص سه هزار و۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز هنرستانها در بودجه سنواتی سال ۱۴۰۰ گفت: ماهیت آموزشها توجه به بحث اشتغال و ارتقای مهارت دانش آموزان است.
منبع: mehrnews-5534184