hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > سبک زندگی > سرگرمی > روز ماما در تقویم 1403 چه تاریخی است؟ همراه با تاریخچه روز

روز ماما در تقویم 1403 چه تاریخی است؟ همراه با تاریخچه روز

تاریخ روز ماما در تقویم سال 1403 به شمسی و میلادی همراه با علت نامگذاری و تاریخچه مامایی در ایران و جهان را در ادامه این مطلب برایتان آورده ایم:

روز ماما در جهان و ایران 15 اردیبهشت در نظر گرفته شده است. در ادامه تاریخ دقیق این روز در تقویم شمسی، میلادی و قمری سال جاری با تاریخچه مامایی در ایران و علت نامگذاری این روز را مطالعه می کنید:

 

تاریخ روز ماما در تقویم سال 1403 چه روزی است؟

تاریخ روز ماما در تقویم سال 1403 روز شنبه 15 اردیبهشت است.

تاریخ روز ماما در تقویم شمسی برابر است با: روز شنبه ۱۵ اردیبهشت سال 1403

تاریخ روز ماما در تقویم قمری برابر است با: روز شنبه 25 شوال سال 1445

تاریخ روز ماما در تقویم میلادی برابر است با: روز شنبه 4 می سال 2024

روز ماما 15 اردیبهشت 1401
 روز ماما مبارک

روز ماما در تقویم سال 1403 چندشنبه است؟

روز ماما در تقویم سال 1403 روز شنبه 15 اردیبهشت است.

علت نامگذاری روز جهانی ماما چیست؟

برای اولین بار در سال ۱۹۸۰ روز ۵ ماه می‌به عنوان روز جهانی ماما پیشنهاد گردید و سپس از سال ۱۹۹۲ به صورت رسمی اعلام شد.هدف از بزرگداشت روز جهانی ماما افزایش آگاهی و تبادل اطلاعات مابین ایشان در راستای سلامتی مادر و نوزاد است.

عکس روز جهانی ماما

تاریخچه علم و رشته مامایی در ایران

قدمت رشته مامایی در ایران به شکل آموزش عالی پس از تحصیلات دبیرستان، به ۸۰ سال قبل برمی گردد.اولین آموزشگاه مامایی به نام «مدرسه قابلگی» با ۱۰ نفر شاگرد سال ۱۲۹۸ در بیمارستان بانوان (زنان) سابق شهر تهران تاسیس شد. پس از گذشت ۱۰ سال، اولین آموزشگاه عالی مامایی سال ۱۳۰۸ و با اعطای مدرک معادل لیسانس به عنوان یکی از شعب مدرسه طب آغاز به کار کرد.

در سال ۱۳۱۳ دانشگاه تهران تاسیس شد و سپس دانشکده پزشکی آن نیز افتتاح شد. چند سال بعد در سال ۱۳۱۹ بیمارستان زنان به دانشکده پزشکی ملحق شد. از این آموزشگاه تا سال ۱۳۳۱ در مجموع ۴۶۲ نفر فارغ التحصیل شدند. از سال ۱۳۳۵ تا ۱۳۵۸ برنامه آموزشی آموزشگاه به برنامه یک و نیم ساله پرستاری و مامایی برای لیسانسیه های پرستاری تغییر یافت.
پس از آن به دنبال ۳ سال تعطیلی انقلاب فرهنگی از آغاز سال ۱۳۶۲ با نام مدرسه عالی مامایی شروع به کار کرد و مجدد از ورودی دیپلم به تربیت کاردان و کارشناس مامایی اختصاص یافت. در سال ۱۳۶۵ پس از انتقال آموزش گروه های پزشکی از آموزش عالی به وزارت بهداشت، دانشکده های پرستاری و مامایی تاسیس گردید که در بهمن ۶۸ مصوب شد و هم اکنون در تربیت دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد مامایی ارائه خدمت می‌کنند.
امتیاز: 3 (از 2 رأی )
نویسنده
گروه تحریریه
گروه تحریریه
گروه تحریریه پایگاه خبری رویداد ایران

نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد