وقاری که سال ها از تلویزیون دور بود، معتقد است: سریال های تلویزیون دیگر مثل گذشته مخاطب ندارند و این اتفاق خوبی نیست؛ بهتر است مدیران کمی بجنبند و بیدار شوند.
این هنرمند در گفت و گویی با ایسنا درباره غیبت سه ساله اش در عرصه سینما و تلویزیون، گفت: بله؛ درست است، من مدت ها بود به خاطر بیماری همسرم کاری قبول نمی کردم ولی اتفاقاً اخیراً برای یک سریال به کارگردانی آقای محمود معظمی دعوت به کار شدم و دو ماه پیش بود که کارم را در آنجا تمام کردم. این مجموعه با عنوان «مارماهی» برای تلویزیون ساخته شده اما ممکن است نامش تغییر کند. همچنین در یک سریال دیگر با نام «جناب عالی» به کارگردانی آقای عادل تبریزی با موضوع طنز بازی داشتم که در آنجا هم کارم تمام شده و اتفاقاً هر دو کار به طور همزمان باهم اتفاق افتاد.
او درباره همکاری اش در دو سریال تلویزیونی و اینکه چه احساسی داشت بعد از چند سال دوری از بازیگری مقابل دوربین رفت؟ چنین پاسخ داد: در رابطه با سریال «مارماهی» که قبلا با آقای معظمی کار کرده بودم و سابقه همکاری با ایشان را داشتم. در این مجموعه نقشم خیلی طولانی نبود؛ چون هم از لحاظ روحی خیلی آمادگی کارهای طولانی را نداشتم و همین اینکه در کارهای آقای معظمی همیشه سنین جوان تر هستند که بیشتر آنها مقابل دوربین قرار میگیرند اما در کل از کارم راضی بودم و خوب بود.
وقاری ادامه داد: در کل ابتدای کار خیلی دلهره داشتم و احساس می کردم اصلا اعتماد به نفس ندارم، منتها خدا را شکر وقتی مقابل دوربین رفتم با یک گروه واقعاً خوب مواجه شدم. گروه آقای عادل تبریزی (کارگردان جناب عالی) به قدری خوب بودند که اصلاً روحیه من تغییر کرد. در این مجموعه (جناب عالی) همه گروه انگار از یک خانواده بودند و خدا را شکر توانستم از پس ایفای نقشم بربیایم. امیدوارم که خراب نکرده باشم چون من بعد از سریال «دیوار به دیوار ۲» (سریالی به کارگردانی سامان مقدم که در نوروز ۱۳۹۷ از شبکه سه سیما پخش شد) دیگر کار نکردم.
وقاری «جناب عالی» را یک سریال خاص در حوزه طنز معرفی کرد و گفت: این مجموعه یکی از گزینههای پخش نوروزی امسال است اما هنوز به قطعیت نرسیده است. یک طنز سیاسی اجتماعی و انتقادی که همه چیز را با هم دارد. پشت صحنه گروه آنقدر خوب بودند که فکر می کنم تاثیرش مقابل دوربین هم آمد و در نهایت کار خوبی ارائه خواهد شد. «جناب عالی» از جمله کارهایی است که بازیگران در آن مجبور نبودند مثل بعضی کارها همدیگر را تحمل کنند، بلکه با هم دوست بودند و با اینکه همه با هم رقیب بودند اما به هم تقلب هم می رساندند.
این هنرمند که همسرش محسن قاضی مرادی را ۲۶ فروردین ۱۴۰۰ از دست داد، در بخشی دیگر از این گفت وگو درباره ارزیابی اش از سریال های تلویزیون طی این سال ها تصریح کرد: راستش من خیلی مدت وقت نکردم سریال ببینم اما نمیدانم چرا سریال ها آدم را راضی نمی کنند؛ البته این نظر خودم نیست بلکه نظر مردمی است که با من مواجه می شوند و به من می گویند آن دوره ای که شما بازی می کردید گذشت و ما سریال های آن زمان را دوست داشتیم اما الان دیگر این طور نیست. نمی دانم به خاطر داستان هاست یا موضوع کارها. به عنوان مثال گاهی اوقات یک قسمت از سریال های در حال پخش را می بینم و مثلاً یادم میرود و چند شب نمیبینم وقتی دوباره پای آنها مینشینم، میبینم هیچ اتفاق خاصی نیفتاده و هیجانی در آنها نیست.
بازیگر مجموعه های «همسران»، «مدرسه مادربزرگ ها»، «زیر بازارچه»، «هزاران چشم» و «کیمیا» همچنین در پاسخ به اینکه فکر می کنید بزرگترین معضل این روزهای تلویزیون چیست و آیا پیشنهادی در جهت بهبود وضعیت دارید؟ تاکید کرد: به نظر من هر مدیری که وارد صداوسیما می شود دوباره از سر خط شروع می کند و به جای اینکه مشکلات را در تلویزیون حل کنند، برعکس یک چیزی هم به آنها اضافه میشود. در نهایت مسائلی پیش می آید که آدم فکر می کند رغبت دیدن برنامههای تلویزیون را ندارد؛ البته به استثنای چندین برنامه که واقعا خوب هستند. به عنوان مثال من خودم برنامه «طبیب» را هر روز دنبال میکنم و برنامه خوبی است اما شاید مثلا اگر کرونا نبود آن را هم دنبال نمی کردم. متاسفانه انگار مدیریت یکدستی در سازمان وجود ندارد که با هم همفکر باشند. همه از یک خانواده اند اما به جای اینکه بیایند دست به دست هم بدهند، متاسفانه کارشکنی میکنند و به هم پشت پا میزنند.
مهوش وقاری خاطرنشان کرد: این روزها خیلی ها می گویند تلویزیون نمی بینیم اما وقتی مثلا سریال های تُرک را می بینیم تا بفهمیم که چه دارند که مردم تماشا میکنند، میبینیم آنها هم هیچ چیزی ندارند و فقط به لحاظ بصری مخاطب را جذب خود می کنند.
این بازیگر در پایان گفت: ممنون از اینکه به یاد من بودید. امیدوارم زحمت های شما (رسانه ها) به ثمر برسد و مصاحبهها به گونهای باشد که حداقل مسوولان کمی بجنبند و بیدار شوند. امیدوارم در سال جدید اتفاقات بهتری برای تلویزیون بیفتد.