به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، داود میرشکار مدیرکل دفتر زیست بوم دریایی سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص آخرین وضعیت فوک خزری در ایران و کشورهای حوزه دریای خزر اظهار کرد: براساس آخرین سرشماری در سال ۲۰۱۶، جمعیت فوکهای خزری به ۷۰ هزار مورد رسیده است.
او افزود: با توجه به اینکه زمان تولیدمثل فوکها فصل زمستان است، سرشماری این گونه نیز بیشتر در این فصل انجام میشود.
میرشکار با اشاره به افتتاح مرکز امداد و نجات فوک خزری در قزاقستان در روزهای اخیر، گفت: ۳ مرکز امداد و نجات فوک خزری در کشورهای حوزه دریای خزر (ایران، داغستان روسیه و قزاقستان) به کمک سازمانهای مردم نهاد احداث شده است.
مدیرکل دفتر زیست بوم دریایی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه فوک خزری یکی از گونههای در معرض خطر انقراض است، تصریح کرد: ایران این گونه را در لیست گونههای مهاجر وحشی ثبت کرده است.
او با بیان اینکه فوک خزری تنها در دریای خزر زیست میکند، افزود: زیستگاه این گونه در ایران در استان گلستان واقع شده است که اداره کل محیط زیست دو استان گیلان و مازندران نیز برای حفاظت از این گونه اقداماتی را انجام دادهاند.
میرشکار با اشاره به تهدیدات جمعیت فوک خزری در ایران، تصریح کرد: آلودگی دریاها و عوامل بیماری زا از جمله عوامل کاهش جمعیت فوک خزری هستند.
کاهش جمعیت فوک خزری در ایران
مدیرکل دفتر زیست بوم دریایی سازمان حفاظت محیط زیست از کاهش جمعیت فوک خزری در ایران خبر داد.
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران