حمید عمادی در گفتوگو با میزان در خصوص واکسیناسیون کودکان زیر ۱۲ سال اظهار کرد: مجوز تزریق واکسن کرونا به این گروه سنی دریافت شده، اما این اقدام هنوز عملیاتی نشده و قرار است به زودی انجام شود. همیشه حرف و حدیثهای فراوانی در خصوص واکسن وجود داشته و این در حالی است که ما شاهد این موضوع هستیم که تزریق واکسن نه تنها عوارض جدی برای دریافت کنندگانش به همراه نداشته بلکه بسیار مفید بوده و نقش عمدهای در پیشگیری از این بیماری ایفا کرده است.
این متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری ادامه داد: درست است که کودکان مانند بزرگسالان در معرض ابتلا به کووید قرار ندارند، ولی این بیماری میتواند این گروه سنی را هم درگیر کند و سبب مشکلات جدی در آنها شود و از طرفی دیگر واکسینه شدن کودکان سبب قطع زنجیره انتقال و گردش این بیماری در جامعه میشود و در حال حاضر شاهد این موضوع هستیم که عمده افرادی که دچار کووید میشوند در خانواده دانشآموزای دارند که به مدرسه رفته و دچار این بیماری شده و سایر افراد خانواده را نیز درگیر کرده است و بنا بر این واکسیناسیون کودکان از اهمیت ویژهای برخوردار است.
عضو کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ افزود: در کشور ما واکسنهای پاستوکووک و سینوفارم برای کودکان زیر ۱۲ سال مورد تایید قرار گرفته است و به احتمال بسیار زیاد واکسن اسپایکوژن هم این مجوز را دریافت میکند که همه این واکسنها خوب هستند و اثربخشی مناسبی دارند.
این استاد دانشگاه در پایان ویروس غالب کشور را اومیکرون معرفی کرد و گفت: از میان تستهای مثبت کرونا بیشترین واریانت اومیکرون است و عمده ویروسی که در جامعه در حال چرخش است این سویه است.