مهدی خطیر نامنی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه مرکز نوآوری و شتابدهی (منش) جوانان استان گلستان در پاییز سال ۱۳۹۹ در ساختمان آموزشی و پژوهشی جهاددانشگاهی استان واقع در گرگان، مسکن مهر زیتون افتتاح شد، اظهار کرد: این مرکز با هدف برانگیختن، شناسایی و هدایت جوانان به سمت دستیابی به ایده بکر و جدید، تشکیل تیم خبره و منسجم و در نهایت تبدیل ایده به کسب وکار نوپا با قابلیت اجرا و جذاب برای سرمایه گذار ایجاد شد.
برگزاری ۳۰ رویداد کارآفرینی با حضور بالغ بر ۱۰۰۰ جوان
وی با بیان اینکه منش گلستان در دو حوزه «صنایع دستی و گردشگری» و «گیاهان دارویی» بر مبنای فناوری اطلاعات فعالیت دارد، افزود: به منظور اثربخشی بهتر اعضای شورای پذیرش شامل ریاست واحد گلستان، معاونین واحد، معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان، معاون تولیدات بهبود گیاهان دارویی جهاد کشاورزی استان، معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی استان و مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گلستان بر روند کار و به ویژه پذیرش طرح ها و ایده ها نظارت کردند.
مدیراجرایی مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان جهاددانشگاهی گلستان با تاکید بر اینکه تا کنون ۶ جلسه شورای پذیرش و سرمایه گذاری تشکیل شده است، خاطرنشان کرد: این جلسات با دستور کار نظارت و ارتقای سطح کمی و کیفی برنامه ها برگزار شده است.
خطیرنامنی از برگزاری ۳۰ رویداد کارآفرینی در سه فازترویج ، نوآوری و شتابدهی با حضور یک هزار و ۴۰ نفر از جوانان خبر داد و گفت: این رویدادها شامل دورهمی، صندلی تجربه، ایده شو، چاره جو، بازدید، نیوزدی، استارتاپ دمو، استارتاپ چندروزه، جشنواره استارتاپهای برتر و نمایشگاه دستاوردهای منش بوده است.
جذب سرمایه گذار برای ۷ تیم نوآور در گلستان
وی با اشاره به اینکه در مجموع هر سه فاز تعداد ۱۶ کارگاه کارآفرینی با حضور ۶۲۲نفر و تعداد۱۶۰ نفرساعت مشاوره انجام شد، ادامه داد: در نهایت ۱۰ تیم در مرکز نوآوری و شتابدهی استقرار پیدا کردند که برای هفت تیم تا کنون سرمایه گذار جذب شده است.
مدیر اجرایی مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان جهاددانشگاهی گلستان با بیان اینکه رمز موفقت من و این مرکز که منجر به کسب رتبه نخست بین مراکز سطح کشور شد، به ویژه در این طرح در وهله اول توکل بر خدا بوده است، اضافه کرد: استفاده از ظرفیت علمی همکارانمان در جهاددانشگاهی و ارتباط موثر با مخاطبین از دیگر مولفه های موثر در تحقق یافتن اهداف مرکز بود.