hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > خبرها > تخت روانچی: ایران برغم تحریمها دستاوردهای چشمگیری در توانمندسازی زنان داشته است

تخت روانچی: ایران برغم تحریمها دستاوردهای چشمگیری در توانمندسازی زنان داشته است

مجید تخت روانچی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل گفت: برغم اعمال تحریم‌های آمریکا که ناقض قوانین بین‌المللی، حقوق اولیه زنان و دختران، به‌ ویژه حق توسعه آنهاست، در ایران دستاوردهای چشمگیری در توانمندسازی زنان و دختران حاصل شده است.

به گزارش ایرنا، مجید تخت روانچی، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل روز سه شنبه به وقت محلی در سخنانی در نشست شورای امنیت درباره  زنان، صلح و امنیت با اشاره به نقش و جایگاه زنان در تحولات اجتماعی - اقتصادی  و زندگی سیاسی کشورها گفت:در وضعیت های منازعات و درگیری ها، تلاش‌ها باید بر رسیدگی به علل ریشه‌ای خشونت علیه زنان متمرکز شود.

 سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد تصریح کرد: در وضعیت های پس از جنگ، رویکرد اصلی باید حمایت از حقوق زنان و تضمین مشارکت آنها در حل و فصل منازعات، فرآیندهای صلح و همچنین فعالیت های بشردوستانه باشد.

تخت روانچی گفت جمهوری اسلامی ایران برای نقش زنان در توسعه اقتصادی-اجتماعی و نیز حیات سیاسی و فرهنگی جامعه ایران اهمیت زیادی قائل است.

 وی در این نشست به تحریم های ظالمانه امریکا علیه ایران اشاره کرد و اظهار داشت: به رغم اعمال تحریم‌های آمریکا که ناقض قوانین بین‌المللی، حقوق اولیه زنان و دختران، به‌ویژه حق توسعه آنهاست، در ایران دستاوردهای چشمگیری در توانمندسازی زنان و دختران، از جمله در حوزه آموزش و تحصیلات حاصل شده است.

نماینده ایران در سازمان ملل متحد  در مورد وضعیت  زنان در غرب آسیا (خاورمیانه) گفت: متاسفانه همچنان شاهد تأثیرات مخرب اشغالگری و مداخلات خارجی و همچنین فعالیت های تروریستی  هستیم که زنان و دختران را هدف قرار می دهند.

سفیر ایران در سازمان ملل افزود: قدیمی ترین مورد در واقع وضعیت زنان فلسطینی است که همچنان از پیامدهای چندین دهه اشغال و نقض حقوق بشر رنج می برند. 

تخت روانچی ادامه داد: ما بر این باوریم که حمایت از حقوق بشر همه افغان ها، از جمله زنان و دختران، مشارکت آنها در فرایند صلح و امنیت و همچنین، آرمان های مشروع آنها باید تضمین شود.

سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در پایان بر این موضع اصولی تاکید کرد که مسائل مربوط به زنان و دختران تحت اختیارات مجمع عمومی و سایر نهادهای مرتبط سازمان ملل متحد است و شورای امنیت باید تنها زمانی به این موضوع رسیدگی کند، که مستقیما به حفظ صلح و امنیت بین‌المللی مرتبط باشد.


امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد