یک فعال بازار سرمایه در خصوص بازار رمزارزها گفت: از سال ۲۰۱۰ تا به امروز بسیاری از رمز ارزها ایجاد شدند و رشدهایی خوبی را ثبت کردند اما الان هیچ اسمی از آنها نیست و به طور کل نابود شدند و هیچ ارزش دلاری را ندارند پس مردم آگاه باشند با طمع اینکه سودهای چندهزار درصدی را کسب کنند، بدون علم وارد این بازار نشوند و همچنین از مردم تقاضا داریم وارد ارزهای ناشناس و جدید که از سوی افرادی سودجو در فضای مجازی تبلیغ می شود نشوند.
میلاد ویسمه در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در خصوص گسترش بازارهای مالی جهانی، اعتقاد بنده بر این است که در سال ۲۰۲۲ زمینه ای برای گسترش فضای علمی بازار رمز ارزها ایجاد خواهد شد، همچنین تا سال ۲۰۲۵ که این پروتکل به اوج و بلوغ برسد شاهد هستیم که در دنیای فیزیکی افراد، اصناف، شرکت ها بیشتر به سمت بازار رمز ارزها هدایت می شوند و این بازار را مورد پذیرش قرار می دهند و حتی شاهد خواهیم بود که دولت ها اندک اندک به این سمت سوق پیدا می کنند.
وی افزود: چندین کشور مختلف اروپایی و آمریکایی به رسمیت شناساندن بیت کوین و سایر رمز ارزها را در دستور کار قرار داده اند. اعتقاد بنده بر این است که سال ۲۰۲۵ سال بسیار خاصی است و فضای بازار رمز ارزها و دنیای مجازی یک اوج بسیار عجیبی را برای خود ثبت می کند و به یک بلوغ کاملی می رسد.
ویسمه ادامه داد: در حال حاضر از جامعه بیش از ۸ میلیاردی جهان، حدود ۴۰۰ میلیون نفر در سراسر دنیا به سمت بازار رمز ارزها و تکنولوژی جدید مالی هدایت شده و با این بازار اشنا شده اند و شاهدیم که این تعداد هر روز با یک ضریب قوی در حال گسترش است.
وی اضافه کرد: در سیاست های کلی درخصوص بازار رمز ارزها در دولت صحبت و تصمیم گیری شده، از جمله اینکه داد و ستد جهانی در یک حجم مشخص از طریق رمز ارزها انجام شود و ایران نیز به صورت رسمی قرار است به زودی یک رمز ارز ملی را رونمایی کند و به این خیل عظیم دنیای مالی جدید بپیوندد.
این فعال بازار سرمایه بیان کرد: متاسفانه شاهدیم که مردم مجددا یک رفتار و تجربه غلط دیگری را از خود نشان می دهند و همانگونه که سال ۹۸ دارایی های اصلی زندگی خود را فروخته یا با دریافت تسهیلات به این امید که می توانند دارایی خود را چند برابر کنند وارد بازار بورس شدند، امروز هم شاهدیم که افراد بدون داشتن هیچگونه آگاهی و با بسنده کردن به یک آگاهی اندک، وارد بازار رمز ارزها شده اند.
ویسمه خاطرنشان کرد: در بازار بورس یک دارای فیزیکی پشت ماجرا وجود داشت به این معنی که شما سهامدار یک شرکت و شریک مشاعی زمین، ساختمان ها، ماشین آلات، موجودی انبار و برند و... سایر اموال منقول و غیرمنقول شرکت بودید و شاید می توان گفت بدترین اتفاقی که می توانست برای این شرکت رخ دهد این بود که شرکت طعمه حریق شود که البته با همه این اوصاف هنوز هم حداقل زمین و اموال غیرمنقول پابرجا می ماند اما در بازار رمزارزها پشت هیچ رمز ارزی حتی بیت کوین که معروف به پادشاه رمزارزهاست، هیچ دارایی فیزیکی وجود ندارد و صرفا یک اعتبار معنوی است که قیمت گذاری می شود.
وی با تاکید بر اینکه مردم دقت زیادی در بازار داشته باشند گفت: از سال ۲۰۱۰ تا به امروز بسیاری از رمز ارزها ایجاد شدند و رشدهایی خوبی را ثبت کردند اما الان هیچ اسمی از آنها نیست و به طور کل نابود شدند و هیچ ارزش دلاری را ندارند پس مردم آگاه باشند با طمع اینکه سودهای چندهزار درصدی را کسب کنند، بدون علم وارد این بازار نشوند و همچنین از مردم تقاضا داریم وارد ارزهای ناشناس و جدید که از سوی افرادی سودجو در فضای مجازی تبلیغ می شود نشوند.
ویسمه بیان کرد: متاسفانه شاهدیم که تعدادی افراد سودجو با ایجاد یک کانال مجازی و اینستاگرامی وعده هایی ا به مردم می دهند که اگر ارزی را خرید کنند ظرف یک مدت کوتاهی زندگی فوق العاده را با سودهای چند میلیون درصدی خواهند داشت، به جرئت می توان گفت بسیاری از این افراد صرفا با قصد سودجویی و پر کردن جیب خودشان از جیب مردم، این رفتار را از خود نشان می دهند. مردم مراقب باشند از هول حلیم به دیگ نیفتند و با کسب اطلاع در این مسیر حرکت کنند.
وی تاکید کرد: اولین گام موثر برای انتخاب رمز ارز، انتخاب رمزی است که پروژه قوی یا سند راهبردی قوی داشته باشد و بازهم تقاضا داریم مردم بدون علم وارد این بازار نشوند چراکه بازار پر ریسکی است و فکر نکنند که این بازار قرار است همه زندگی آنها را متحول کند.