به گزارش رویداد ایران به نقل از ایسنا، معصومه نوجوان، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان با اشاره به تولید رهاساز پلیمری با ساختار غیر سیلیکونی گفت: این محصول کاربردی بهعنوان جداکننده در صنعت تایر و قطعات لاستیک بهعنوان جداکننده عمل میکند و در سه سطح با فرمولاسیون متفاوت مورد استفاده قرار میگیرد.
وی رهاساز یا واکسهای جداکننده را ترکیبات شیمیایی دانست که یک لایه مسطح، خنثی، نازک و همگن روی سطح قالب، ایجاد و مشکلات ناشی از چسبیدن قطعه به قالب را قبل و بعد از ولکانیزاسیون رفع میکند.
نوجوان با تاکید بر اینکه رهاسازهای با ساختار غیر سیلیکونی برخلاف رهاسازهای سیلیکونی، به دلیل ساختار شیمیایی خود قادر به فرآیند رهاسازی هستند و سطح چربی روی قطعه و قالب بهجا نمیگذارند، اظهار کرد: این موضوع سبب میشود که قطعات تولیدی بتوانند پس از تولید، مستقیماً به فرآیندهای بعدی نظیر رنگکاری، چسب کاری و عملیات تکمیلی دیگر که روی قطعه لازم است انجام شود، وارد شوند و نیاز به مرحله شستوشو با آب و مواد شوینده از بین برود؛ به این ترتیب چرخه تولید کوتاه شده و قیمت نهایی قطعه نیز کاهش مییابد.
به نقل از مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مدیر عامل این شرکت دانشبنیان خاطر نشان کرد: رهاسازهای پلیمری دارای ساختار غیر سیلیکونی قابلحل در آب در تولید شیلنگهای شکل دار لاستیکی بر پایه پلیمرهای استاندارد و همچنین برای پلیمرهای سیلیکونی و فلوروکربنی به کار میرود و با قدرت بالای رهاسازی مانع از هرگونه صدمه و خوردگی در سطح داخلی شیلنگهای هیدرولیک میشود.
وی با بیان اینکه رهاسازهای غیر سیلیکونی بهراحتی توسط آب از سطح قالب شسته میشوند و بدین ترتیب عمر قالب افزایش مییابد، اضافه کرد: علاوه بر آن قطعات تولیدی توسط رهاسازهای غیر سیلیکونی، سطح یکنواخت و براقی دارند. پایداری حرارتی و شیمیایی بالا، عدم اثر سوء روی قطعه لاستیکی و عدم ایجاد ضایعات یا حالت چسبناک رزینی روی قالب از دیگر مزایای این محصول به شمار می رود.