به گزارش رویداد ایران به نقل از ایسنا، بررسی جدید سرویس درخواست ثبت پتنت IFI "فیرویو ریسرچ" حاکی از آن است که هواوی سال میلادی گذشته ۲۷۷۰ پتنت آمریکا را دریافت کرد و در رتبه پنجم قرار گرفت.
موفقیت هواوی در کسب پتنتها در حالی بوده که این سازنده تجهیزات شبکه توسط دولت بایدن از بازار آمریکا بیرون رانده شده و از دسترسی به قطعات مورد نیاز برای ساخت تلفنهای هوشمند محروم شده است. دولت آمریکا این شرکت را که در شنزن مستقر است، متهم به جاسوسی و تهدیدی برای امنیت ملی قلمداد کرده است، در حالی که هواوی منکر اتهامات مذکور شده است.
هواوی به دلیل افول سایر شرکتها از رتبه نهم به پنجم صعود کرد زیرا دفتر پتنت و تریدمارک آمریکا در سال ۲۰۲۱ پتنتهای کمتری را صادر کرد. شرکت سامسونگ الکترونیکس، کنون و شرکت TSMC تایوان در جمع پنج دریافت کننده بزرگ پتنتهای ثبت شده بودند.
طبق یافتههای این بررسی، شرکتهایی چینی از نظر مالکیت پتنت در سطح جهانی در رده بالایی قرار دارند. سامسونگ در سطح جهانی دارنده بزرگترین اختراعات به ثبت رسیده است. اما شش شرکت چینی شامل هواوی و آکادمی علوم چین پتنتهای بیشتری را برای نوآوریهایشان در مقایسه با IBM داشته اند که در رتبه هشتم این فهرست قرار دارد.
شرکتهای آمریکایی کمتر از نصف ۳۲۷ هزار و ۳۲۹ ابداعاتی که سال میلادی گذشته در آمریکا به ثبت رسید را در اختیار داشتند. چین در جایگاه چهارم بود اما شرکتهایش در مسیر سبقت گرفتن از کره جنوبی به عنوان سومین دریافت کننده بزرگ امتیازات انحصاری ثبت شده هستند. شرکتهای چینی و سوییسی شرکتهایی بودند که در کاهش کلی ثبت امتیاز انحصاری آمریکا سهیم نبودند.
بر اساس گزارش بلومبرگ، هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی همچنان مهمترین حوزههای رشد برای نوآوری مانده و شرکتهای IBM، سامسونگ، گوگل آلفابت و مایکروسافت در این حوزه پیشتاز هستند.