رحیم زارع در گفت و گو با ایسنا در توضیح جلسه صبح امروز کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۱ گفت: با توجه به اینکه دولت دیگر مایل نیست ارز ۴۲۰۰ تومانی را به این شکل ادامه دهد کمیسیون تلفیق امروز در جلسه ای با حضور مسوولان سازمان برنامه و بودجه، وزیر جهاد کشاورزی و معاونین وزیر بهداشت به بررسی دلایل توجیهی دولت پرداخت.
وی ادامه داد: دولت میگوید قادر نیست تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی را به این روش فعلی ادامه دهد چون به اعتقاد آنها روش کنونی غیرشفاف، ناعادلانه و تورمزا بوده و باعث قاچاق شده و کالا هم به آن صورتی که لازم است به دست مردم نمیرسد لذا ما در کمیسیون تلفیق به دنبال راهکارهای جایگزین هستیم.
سخنگوی کیمسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۱ با تاکید بر اینکه اولویت و خط قرمز ما در کمیسیون تلفیق معیشت مردم است، افزود: باید مشخص شود که اگر قرار بر حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی باشد، چگونه قرار است کالا به دست مردم برسد و روش های جایگزین دولت به صورت نقدی و غیرنقدی چیست. همچنین دولت چه طور می خواهد افزایش قیمت کالاها با حذف ارز ترجیحی را جبران کند.
وی ادامه داد: به نظر ما بحث تنها بر سر این ۶ قلم کالا نیست بلکه حداقل ۳۰ قلم کالایی است که دولت باید نظارت موثر و خوبی داشته باشد تا کالا به صورت آسان و فراوان در جامعه وجود داشته و به دست مردم برسد.
زارع گفت که کمیسیون تلفیق در جلسه عصر امروز هم به بررسی موضوع حذف ارز ترجیحی مدنظر دولت در لایحه بودجه و تصمیم مجلس درباره آن می پردازد. کمیسیون تلفیق از ابتدای هفته آینده نیز بررسی جزئیات لایحه بودجه را از ماده یک و بحث منابع بودجه آغاز می کند.