hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > خبرها > عضو فراکسیون ورزش مجلس: مسئولان سابق ورزش با افکار عمومی بازی کردند/فساد در فوتبال ٥٣ متهم دارد

عضو فراکسیون ورزش مجلس: مسئولان سابق ورزش با افکار عمومی بازی کردند/فساد در فوتبال ٥٣ متهم دارد

نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به وعده هایی که از سوی مدیران پیشین وزارت ورزش و جوانان داده شد اما عملیاتی نشد، گفت: بحث واگذاری استقلال و پرسپولیس مطرح بود اما به واقعیت نرسید و ما بابت ترک فعل می توانیم برای مسئولان سابق ورزش اقدام کنیم.

به گزارش ایرنا، سید احسان قاضی زاده هاشمی افزود: مساله ای که در مورد استقلال و پرسپولیس پیش آمده دلایل مختلف و متنوعی دارد که یکی از عمده دلیل ها عدم خصوصی سازی واقعی است.

وی ادامه داد: در ۵ سال گذشته در مجلس شورای اسلامی، طی ۴ سال در قانون بودجه نظر به خصوصی سازی داشتیم، وزارت ورزش الزام داشت و الان هم می توان بر اساس ماده ۲۳۴ به عنوان ترک فعل برخی از مسئولان سابق این وزارتخانه را مورد سوال قرار داد که چرا قانون را لحاظ نکرده اند.

این نماینده مجلس گفت: آنچه که امروز ما نیازمند آن هستیم به مورد بحث دیون واقعی و شفافیت بدهی این دو باشگاه باز می گردد. شرکت ها و حساب های بانکی به نام مدیران اسبق دو باشگاه هنوز وجود دارد و طلبکارانی وجود دارند که هنوز مطالبات خود را نگرفته اند. آنچه که امروز نیاز داریم، شفافیت مالی است و این خصوصی سازی باید واقعی باشد.

قاضی زاده هاشمی یادآور شد: نباید این دو باشگاه از وزارتخانه ای به وزارتخانه دیگری منتقل شود و  باید مراحل قانونی به درستی طی شود. باید سهام دو باشگاه مشخص و میزان قیمت گذاری تعیین شود. سهام هم باید به صورت خورد در همه جا توزیع شود تا شرایط اصولی طی شود.

وی تصریح کرد: در سال های ۹۸ و ۹۹ با وزیر سابق ورزش و جوانان دیدارهایی داشتیم و قول هایی هم داده شد. حتی وزیر سابق به برنامه خبری آمد و گفت پاس را دادند و ما فقط باید گل بزنیم، اما این گونه نبود و متاسفانه متولیان آن موقع ورزش با افکار عمومی بازی کردند. ما بابت ترک فعل می توانیم برای مسئولان سابق ورزش اقدام کنیم.

عضو فراکسیون ورزش یادآور شد: حوزه مدیریت ورزش، حوزه تخصصی است و امیدوارم قول های داده شده، عملیاتی شود. الزامات کنفدراسیون آسیا باید از سوی باشگاه ها رعایت شود. متاسفانه به دلیل برخی از مشکلات و بی نظمی ها مجلس نقش نظارتی خود را به گونه ای ایفا کرد که شاهد رونمایی از قرارداد ویلموتس  بودیم و بعد ورود به قراردادهای دیگر داشتیم که در نهایت منجر به آن شد که قراردادهای بی نظم این چنینی بسته شود. در مورد نظام جامع باشگاه داری هم ورود کردیم اما دولت قبل می گفت لایحه می دهیم که نداد. 

قاضی زاده هاشمی گفت: من با گرایش های فکری متفاوت در مجلس حضور داشتم و پیگیر مطالبات ورزشی بوده و هستم. به نظر من افرادی که ذی نفع ورزش هستند می گویند چرا نمایندگان در حوزه ورزش مداخله می کنند، این برای آن است که دست های پشت پرده را رو کردیم و چنین صحبت هایی مطرح می شود و برای ما هم عادی است. مجلس خودش ناظر و قانونگذار است و در همه جا ورود می کند. در مورد پرونده ویلموتس ما ورود کردیم اما هیچ کدام از مدعیان ورزش به این مساله وارد نشدند. 

وی خاطر نشان کرد: فساد فوتبال را هم آغاز کردیم که این پرونده ۵۳ متهم دارد، خیلی از این افراد هنوز هستند و در فضاهای مختلف صحبت هم می کنند اما سخنگوی قوه قضائیه باید در این خصوص صحبت کند.

عضو فراکسیون ورزش تاکید کرد: حق پخش، یک مولفه جدی است که باید حل شود. در المپیک و در لیگ های معتبر اروپا و جهان هم آن را می بینیم. من با رئیس سازمان صدا و سیما دو جلسه مفصل داشتم و حتی با رئیس قبلی سازمان هم در این خصوص صحبت کرده بودم. شاید عدد اولیه ما عدد بزرگی نباشد اما با توجه به حق انحصاری که در قانون برای صدا و سیما دیده شده حرکت بزرگی است. 

منبع: irna-84606599

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد