hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > خبرها > خادمی شهید حاج قاسم سلیمانی در مراسم عزاداری حضرت زهرا (س)

خادمی شهید حاج قاسم سلیمانی در مراسم عزاداری حضرت زهرا (س)

خدمت به مراسم عزاداری حضرت زهرا (س) از اولویت های شهید حاج قاسم سلیمانی بود بطوریکه در دهه فاطمیه مجلس عزاداری برپا می‌کرد و در مراسم بیشتر کارها با خودش بود؛ از جارو زدن تا چای دادن، کار که زیاد بود اما حاجی سخت‌ترین و بی‌ریاترین را انتخاب می‌کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه ایثار و شهادت ایرنا، ‌ ایام شهادت حضرت زهرا (س) فرصت خوبی است تا  از روش و سیره‌ شهدای مدافع حرم بویژه سالار شهیدان مدافع حرم، حاج قاسم سلیمانی که همانا سیره فاطمی داشتند، بگوییم.

شهدای دفاع از حرم و حریم اهل بیت (ع)، همان‌ شیرمردان و پاک‌دلان امروز روزگار ما، بارها و بارها در تاریخ تکرار شده‌اند. شهدای مدافع حرم، تکرار آزاد مردانی هستند که در طول تاریخ در صف اول لشکریان حق، در دفاع از حریم ولایت پیشقدم شده و جان‌بازی کرده‌اند. مدافعان حریم اهل بیت، قدم در مسیر سرخی گذاشته‌اند که قدمتش به درازای تاریخ تشیع است؛ مسیری که آغازگرش بانوی دو عالم حضرت زهرا (س) است.

شهدای مدافع حرم ادامه دهنده مسیر سرخ تشیع هستند و فرزندان همان بانویی هستند که در دفاع از مولا و ولی خود نخستین شهیده دفاع از حریم ولایت لقب گرفت.

حاج قاسم هر سال فاطمیه ۱۰ شب مراسم می گرفت

در بخشی از کتاب سلیمانی عزیز؛ گذری بر زندگی و رزم شهید حاج قاسم سلیمانی  نوشته عالمه طهماسبی، لیلا موسوی و مهدی قربانی آمده است : هر سال فاطمیه ۱۰ شب مراسم می گرفت. اوایل برنامه را در حیاط خانه اش در کرمان برگزار می کرد. سالهای بعد، با جابجایی مکان خانه اش به خیابان شهید رجایی (کرمان) فعلی زمین کنار خانه اش را خرید به آن ملحق کرد و اسمش را گذاشت بیت الزهرا (س). سال ۱۳۷۶ که به تهران منتقل شد، بیت الزهرا را وقف عزاداری کرد.  دوست داشت آنجا مرکزی برای نشر فرهنگ قرآن و اهل بیت (ع) باشد.  حتی پیمانکار صحن حضرت زهرا (س) در نجف اشرف را آورد تا فضای داخلی آنجا را طبق معماری اسلامی ایرانی تزیین کند. می گفت: دوست دارم تا فاطمیه تمام شود.

در مراسم فاطمیه بیشتر کارها با خودش بود؛ از جارو زدن تا چای دادن، کار که زیاد بود. حاجی سخت ترین و بی ریاترین را انتخاب کرده بود.

رمز عملیات به نام بی بی دو عالم فاطمه زهرا (س) بود

وقتی در عملیاتی رمز عملیات به نام بی بی دو عالم فاطمه زهرا (س) بود یک فرماندهی بلند می شود و یک سخنرانی قشنگ و حماسی می کند، حرفهایی که من وقتی یادم می آید نمی توانم بایستم و حرف بزنم از بس که این حرفها حرارت دارد و این فرمانده می گوید: بچه ها مگر آبرومند ترین شخص عالم بشریت حضرت زهرا (س) با این عزت در بقیع نشان دارد؟   چه کسی می داند که قبر حضرت کجاست؟

همزمان با روز شهادت حضرت فاطمه (س) و با گرامیداشت دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی، پیکر مطهر ۲۵۰ شهید گمنام در ۲۴ شهر در سراسر کشور تشییع خواهد شد.

شهیدی نداریم که پلاک نداشته باشد و پلاک یک چیزی است که تکلیف است و همیشه بر گردن رزمندگان بود، اما این شهدا به عشق حضرت زهرا (س) بی نشان به شهادت رسیدند.

یا زهرا؛ من به عشق جاوید الاثرها (مفقودین) اینجا آمده ام

در بخشی از کتاب تفحص؛ نوشته حمید داود آبادی روایت شده است : در سال ۱۳۷۲ در ارتفاعات ۱۱۲ فکه مشغول تفحص بودیم. اما چند وقت بود که هیچ شهیدی پیدا نمی کردیم.   به حدی ناراحت بودیم که وقتی شب به مقر می آمدیم حتی حال صحبت کردن با همدیگر را هم نداشتیم. تنها کاری که از دستمان برمی آمد نوار روضه حضرت زهرا (س) را می گذاشتیم و اشک می ریختیم.

با خودم می گفتم:  «یا زهرا؛ من به عشق جاوید الاثرها (مفقودین) اینجا آمده ام. اگر ما را لایق می دانید مددی کنید تا شهدا به ما نظر کنند و اگر لایق نمی دانید که برگردیم تهران».

روز بعد هم بچه ها با توسل به حضرت زهرا (س) مشغول تفحص شدند. در حین کار روبروی پاسگاه بند انگشتی نظرم را جلب کرد. با احتیاط لازم اطراف آن را خالی کردیم و به بدن شهید رسیدیم.

در کنار آن شهید، شهیدی دیگر را نیز پیدا کردیم که جمجمه هایشان روبروی هم بود. قمقمه آبی هم داشتند که برای تبرک همه از آن نوشیدیم. وقتی که از داشتن پلاک مطمئن شدیم، با ذکر صلوات پیکرها را از روی زمین برداشتیم. متوجه شدیم که هر دو شهید پشت پیراهن شان نوشته بودند: «می روم تا انتقام سیلی زهرا بگیرم».

تشییع پیکر ۲۵۰ شهید جاوید الاثر(گمنام) در روز شهادت حضرت فاطمه (س)

همزمان با روز شهادت حضرت فاطمه (س) و با گرامیداشت دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی، پیکر مطهر ۲۵۰ شهید گمنام در ۲۴ شهر در سراسر کشور تشییع خواهد شد.

در روز پنج شنبه ۱۶ دی ماه ۱۴۰۰ مصادف با شهادت حضرت زهرای مرضیه سلام الله علی‌ها که نخستین شهید گمنام اسلام بود، پیکرهای طیبه شهدای گمنام در ۲۴ شهر مختلف کشور تشییع می‌شوند.

امسال سالروز شهادت بانوی اسلام، حضرت فاطمه زهرا (س) مصادف است با سالروز تشییع تاریخی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، از این رو تشییع شهدای دفاع مقدس امسال باشکوه‌تر از سال‌های گذشته برگزار می‌شود.

در کنار تشییع پیکر مطهر ۲۵۰ شهید در سراسر کشور، پیکرهای مطهر تعدادی از شهدای شناسایی شده نیز در شهرهای مختلف برگزار می‌شود. این شهدا در زادگاه‌های خود خاکسپاری می‌شوند.

تهران میزبان ۱۵۰ شهید جاوید الاثر

فردا؛ پنجشنبه تشییع سراسری پیکرهای مطهر ۱۵۰ شهید جاوید الاثر (گمنام) آغاز می‌شود. این شهدا از دانشگاه تهران تا معراج شهدا روی دستان عموم مردم پایتخت تشییع می‌شوند.

همچنین چهار بوستان تهران در روز جمعه ۱۷ دی ماه ۱۴۰۰ میزبان ۸ شهید گمنام خواهند بود.


 دومین سالگرد شهادت هادی طارمی محافظ سردار سلیمانی

🏴پنجشنبه ۱۶ دیماه همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا (س)،  مراسم دومین سالگرد شهادت هادی طارمی از محافظان و همراهان سردار دلها حاج قاسم سلیمانی نیز در قطعه ۵۰ بهشت زهرا (س) تهران از ساعت ۱۴ برگزار می‌شود.

روحشان شاد و یادشان گرامی باد

از رضا رضایی مجد

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد