hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > خبرها > در سفر مدیرعامل بانک صنعت و معدن به خوزستان چه گذشت؟

در سفر مدیرعامل بانک صنعت و معدن به خوزستان چه گذشت؟

مدیرعامل بانک صنعت و معدن در سفر به استان خوزستان ضمن بازدید از پروژه های تحت حمایت این بانک بر حمایت همه جانبه از بخش صنعت و معدن این استان از طریق شیوه های نوین تامین مالی تاکید کرد.

به گزارش رویداد ایران به نقل از ایسنا، حسین مهری، مدیرعامل بانک صنعت و معدن که امروز به استان خوزستان سفر کرده است، در ادامه بازدید از طرح هایی که توسط این بانک تأمین مالی شده است گفت: مسأله تأمین و خودکفایی در تولید کاغذ را که مورد تأکید مقام معظم رهبری و ریاست محترم جمهوری است به عنوان یکی از اولویت های اصلی بانک صنعت و معدن دنبال می کنیم.

وی اظهار کرد: تولیدکنندگان داخلی با چالش های متعددی روبه رو هستند که تولید در برخی واحدهای صنعتی را متوقف یا تعطیل کرده است. هدف ما این است که با هزینه کرد دقیق و بهینه منابع و اجرای راهبردهای کارآمد به حمایت از بخش تولید استمرار بخشیم و اجازه ندهیم یک واحد تولیدی فعال به دلایل مشکلات مالی و موانعی که بر آن تحمیل شده است، متوقف شود.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن در بازدید از شرکت های پارس کیمیا کلر و کاغذ دیبای شوشتر که با سرمایه و تسهیلات این بانک در حال احداث و بهره برداری و توسعه هستند، بیان کرد: در استان خوزستان توسعه شرکت پارس، احیای واحد تولیدی دیبای شوشتر و تکمیل ظرفیت تولیدی آن و همچنین کاغذ سبز خوزستان که به صورت سندیکایی با مشارکت چند بانک دیگر مورد تأمین اعتبار قرار گرفته، مواردی است که در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب و ریاست محترم جمهوری مورد پیگیری و حمایت قرار داده ایم.

این مدیر ارشد بانکی گفت: کارخانه کاغذ پارس که در گذشته وابسته به بانک صنعت و معدن بود، به بخش خصوصی واگذار شد اما همچنان این بانک از آن حمایت می‌کند و شرکت کاغذ کارون که به دیبای شوشتر تغییر نام داده و این بانک به بخش خصوصی واگذار کرده از شرکت‌های تولید کاغذ در خوزستان هستند.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن ادامه داد: شرکت دیگر کاغذسازی در خوزستان، شرکت کاغذ سبز خوزستان است که به صورت سندیکایی از چند بانک تامین اعتبار شده است.

طبق اعلام بانک صنعت و معدن، شرکت پارس کیمیا کلر در زمینه تولید اسید کلریدریک، کلرمایع، سودپرک، سودمایع و آب ژاول فعالیت دارد و از این بانک ۲۱۰ میلیارد ریال تسهیلات ریالی و۱۵ میلیون یورو تسهیلات ارزی دریافت نموده و برای۱۴۶ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.

فاز اول شرکت کاغذ دیبای شوشتر نیز پس از یک توقف۳۰ ساله با تسهیلات ۶۰۰۰ میلیارد ریالی بانک صنعت و معدن به بهره برداری رسید. این شرکت از ضایعات نیشکر انواع کاغذ تولید می کند.

مشارکت و حمایت بانک صنعت و معدن در جابجایی شرکت کربن اهواز

مهری در حاشیه بازدید از شرکت کربن اهواز در جمع خبرنگاران گفت: شرکت کربن اهواز یکی از ۲۵ شرکت برتر دارای جهش تولید در رتبه بندی شرکت های صنایع پتروشیمی است و به تنهایی ۳۵ درصد دوده  صنایع لاستیک سازی کشور را تأمین می کند.

وی با اشاره به مشکلات متعدد اجتماعی ناشی از آلایندگی این واحد تولیدی در شهر اهواز گفت: در راستای اجرای مصوبه سفر ریاست محترم جمهور به استان خوزستان، بانک صنعت و معدن در جهت عمل به رسالت و مسئولیت های اجتماعی خود، برای تأمین تسهیلات مورد نیاز جابجایی این شرکت از داخل شهر به بیرون آن اعلام آمادگی کرد.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن با اشاره به تأمین ۵۰ درصدی تسهیلات مورد نیاز پروژه جابجایی شرکت کربن اهواز گفت: قرار است پروژه جابجایی شرکت کربن اهواز طی سه سال آینده مورد بهره برداری قرار  گرفته و ضمن رعایت تمامی الزامات زیست محیطی، ارتقای تکنولوژی و فناوری خطوط تولید این واحد و همچنین افزایش صادرات محصولات تولیدی، همزمان با اجرای پروژه جابجایی و در قالب طرح توسعه این شرکت، مورد توجه و تمرکز جدی قرار گیرد.

مهری خاطرنشان کرد: بانک صنعت و معدن در مجموع ۱۴۸ پروژه متوسط و بزرگ را در استان خوزستان تأمین اعتبار کرده که تا کنون ۴۴ پروژه مورد بهره برداری قرار گرفته است.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن با اشاره به بهره برداری از پروژه پتروشیمی مسجد سلیمان که اخیرا مورد بهره برداری قرار گرفته است، گفت: تأمین اعتبار این پروژه بزرگ به میزان ۴۵۰ میلیون یورو بوده است که بانک صنعت و معدن از طریق فاینانس با کشور چین موفق به ضمانت و ارائه این تسهیلات شد و بهره برداری از این پروژه عظیم تحولات گسترده ای را در این منطقه به سرانجام رساند.

وی مجموع تعهدات سرمایه گذاری بانک صنعت و معدن در استان خوزستان را یک میلیارد دلار اعلام کرد و افزود: بخش مهمی از تعهدات بانک در استان خوزستان عملیاتی شده و مابقی تعهدات در دست اقدام است. بانک صنعت و معدن تا کنون ۴۵۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات به صورت سرمایه در گردش و ایجادی در استان خوزستان تأمین اعتبار کرده است.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن از بهره بردای دو نیروگاه مورد حمایت این بانک در این استان خبر داد و گفت: در صنایع نفت و پتروشیمی جهت گیری های کارشناسی گسترده ای صورت گرفته که به زودی خبرهای خوبی برای مردم شریف خوزستان به همراه خواهد داشت.

وی تصریح کرد: بانک صنعت و معدن به تمامی فعالان اقتصادی، معدنکاران، صنعت گران و کارآفرینان این استان تعهد می دهد که در راستای رشد و شکوفایی صنعتی و معدنی خوزستان، کلیه طرح های توجیه دار و متناسب با آمایش سرزمینی این استان را مورد حمایت لازم قرار دهد.

او اولویت حمایتی بانک صنعت و معدن را پروژه های صادرات محور و دانش بنیان عنوان کرد و گفت: یکی از دغدغه های جدی این روزهای وزارت صمت موضوع تأمین مالی زنجیره است که در این راستا بانک صنعت و معدن به صورت آزمایشی کار خود را در مسیر شفافیت و عدم انحراف منابع و همین طور هدایت صرف به سمت تولید عملیاتی کرده است.

حمایت همه جانبه از بخش صنعت و معدن از طریق شیوه های نوین تامین مالی

مدیرعامل بانک صنعت و معدن در ادامه برنامه های فشرده خود در سفر به استان خوزستان، در جمع کارآفرینان و تولیدکنندگان این استان ابراز کرد: این منطقه هنوز قابلیت های بسیاری برای صنعتی شدن و توسعه دارد که اگر مورد توجه قرار بگیرد، می تواند به یکی از نقاط جذاب و سودآور برای سرمایه گذاران حوزه تولید کشور بدل شود.

وی با بیان اینکه باید با حمایت همه جانبه از بخش صنعت و معدن این استان از طریق شیوه های نوین تامین مالی وارد عمل شویم و از همه فرصت های موجود بهره برداری کنیم افزود: به عنوان مثال تامین مالی زنجیره ای که مجموعه ای از شیوه ها و عملیات تأمین مالی نوین است، می تواند منجر به بهبود مدیریت سرمایه در گردش بنگاه های تولیدی شود.

وی ادامه داد: در این روش به جای شیوه سنتی دریافت تسهیلات مستقیم توسط بنگاه های اقتصادی، فرآیند تأمین مالی بنگاه ها به صورت پیوسته و در طول زنجیره های تأمین و مبتنی بر جریان واقعی کالا و خدمات خواهد بود. در این نوع تامین مالی، امکان به کارگیری انواع شیوه های رایج و نوین برای تأمین سرمایه در گردش بنگاه ها وجود دارد که منجر به کاهش نیاز به تسهیلات جدید خواهد شد.

وی اذعان کرد: تأمین مالی به این سبک برای شرکتهای کوچک و متوسط که در اندیشه توسعه و درصدد عرضه محصولات خود در بازارهای جهانی هستند از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا با افزایش پیچیدگی در شرایط رقابتی و افزایش عدم قطعیت ها و ریسک های متعدد که شرکت های کوچک و متوسط در برابر آن حساس تر و ضربه پذیرتر هستند، لزوم وجود فرآیندی یکپارچه به زنجیره تأمین مالی مطرح می شود.

مهری همچنین با اشاره به ضرورت اجرایی کردن نقشه راه غیر تورمی که یکی از محورهای آن رشد آفرینی و رونق تولید است، تصریح کرد: ارائه راهکارهایی برای مهار پایدار تورم، رفع ناترازی بودجه بانک ها، تامین مالی بهینه در جهت رونق تولید، تامین مالی پروژه های پیشران و انضباط بخشی به تمامی فعالیت ها از جمله مواردی است که در شرایط کنونی باید در اولویت قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در راستای رونق تولید غیر تورمی لازم است از طریق افزایش پیش بینی پذیری اقتصاد، کاهش جذابیت فعالیت های رقیب تولید، کاهش اصطکاک تولید، تقویت تامین مالی تولید و زنجیره های آن نسبت به بازارسازی و اصلاح شبکه توزیع اقدام شود.

مهری ادامه داد: بانک صنعت و معدن نیز در راستای اجرای سیاست های کلان کشور به ویژه سیاستهای مرتبط با شبکه بانکی با تکیه بر برنامه مدون راهبردی و سیاست های اعتباری در جهت کاهش تعهدات ارزی، جذب منابع جدید و وصول مطالبات، فروش اموال تملیکی و مازاد، تحقق تحول دیجیتال و بانکداری شرکتی، کاهش هزینه های عملیاتی بانک و ایجاد شفافیت کامل در بودجه اقدامات مؤثری را دنبال می کند.


امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو