hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی توسط ارتش در سراسر کشور

اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی توسط ارتش در سراسر کشور

فرمانده قرارگاه محرومیت‌زدایی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران در بحران کرونا ۵۰۰ میلیارد تومان برای محرومیت‌زدایی و مدیریت بیماری کووید ۱۹ در کشور هزینه کرده است.

فرمانده قرارگاه محرومیت‌زدایی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران در بحران کرونا ۵۰۰ میلیارد تومان برای محرومیت‌زدایی و مدیریت بیماری کووید ۱۹ در کشور هزینه کرده است.

سرهنگ خلبان ولی رحمانی در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران در حوزه دفاع مقدس، ۴۸ هزار شهید تقدیم کرده و در تمام ابعاد بهترین فرزندان این مرز و بود را به کشور تقدیم کرده است.

وی افزود: هوانیروز ارتش در طول ۸ سال دفاع مقدس، ۵۰۰ هزار ساعت عملیات هوایی و پرواز داشته است.

فرمانده دانشکده هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران، ایجاد امنیت و برقرای امنیت را اولویت اصلی ارتش اعلام کرد و گفت: ارتش در حوزه نظامی به واسطه تعهد، اخلاص و ولایتمداری اقدامات ارزنده‌ای داشته است.

وی ادامه داد: ارتش همواره در کنار مردم و همراه با مردم به ایفای نقش پرداخته است که در مقابل دشمنان سختگیر و در کنار مردم بسیار مهربان است.

وی به حضور ارتش در هنگام مواجه با بلایای طبیعی در سراسر کشور اشاره و اظهار کرد: ارتش بخشی از ماموریت‌های خود را همراه مردم در شرایط خاص اجرا می‌کند.

رحمانی با بیان اینکه همواره ارتش قبل از ستاد بحران در بلایای طبیعی و غیر طبیعی حضور می‌یابد، ادامه داد: ارتش بخشی از توانایی خود را به مردم‌یاری و کمک رسانی به مردم در شرایط خاص قرار داده است چرا که محرومیت زدایی واجب شرعی است و رهبر معظم انقلاب نیز به این موضوع تاکید داشته است.

فرمانده دانشکده هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به فعالیت‌های ارتش در دوران کرونا و مقابله با این ویروس، خاطرنشان کرد: تمام بیمارستان‌های ارتش شبانه روز آماده ارائه خدمات بودند و بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان خدمات در دوسال اخیر در حوزه کرونا از سوی ارتش هزینه شده است.

وی همچنین گفت: در این راستا ۱۲ بیمارستان دائمی در کشور راه‌اندازی شده است و ۱۳۰۰ تخت در سراسر کشور به واسطه خدمات ارتش اضافه شده است.

به گفته فرمانده دانشکده هوانیروز، ارتش در محروم ترین نقاط بیمارستان‌های صحرایی احداث کرده است.

وی در خصوص فعالیت‌های شاخص در حوزه محرومیت‌زدایی، توضیح داد: بیمارستانی در قم در مدت ۷ روز ساخته شد و ۲۴ هزار نفر ساعت در این مدت فعالیت انجام شده است. ۲ بیمارستان در سیستان، بیمارستان‌هایی در لاهیجان، تهران، گیلان، شهرکرد و اصفهان و ... از دیگر اقدامات شاخص ارتش است.

فرمانده قرارگاه محرومیت‌زدایی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در توضیح بیمارستان احداثی ارتش در اصفهان گفت: در کنار اورژانس بیمارستان الزهرا قرار گرفته و دارای امکانات خوبی است. این بیمارستان ۸۰ تخت خواب دارد و حدود ۱۰ میلیارد تومان برای احداث آن هزینه شده است.

رحمانی با اشاره به تزریق ۳۰۰ هزار دُز واکسن کرونا توسط نیروهای ارتش، افزود: در این زمینه در کنار ساخت بیمارستان خدمات جنبی را نیز در دستور کار قرار داده‌ایم.

فرمانده دانشکده هوانیروز ارتش به بیمارستان در حال احداث در نقطه صفر مرزی ایران در شهر راز و جرگلان در خراسان شمالی اشاره و اظهار کرد: این بیمارستان هفته دیگر به بهره برداری می‌رسد. همچنین در  روستاهای خاش آبرسانی انجام شده و در  پیک پنجم کرونا ارتش اقدامات ارزنده ای در سیستان داشت.

وی با بیان اینکه آبرسانی در شهرستان‌های خاش، زابل، خوزستان و … در دستور کار است، افزود: برخی از این پروژه‌ها اجرایی شده و برخی نیز در دست بهره برداری است.

رحمانی ادامه داد: اصحاب رسانه باید توجه بیشتری به اقدامات ارتش داشته باشند و زمان بیشتری را برای نشان دادن خدمات ارتش اختصاص دهند.

*اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی در سراسر کشور

ارشد نظامی آجا در استان‌های اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری با اشاره به اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی ارتش، گفت: ارتش در مسئله کمک‌رسانی و محرومیت‌زدایی کارنامه درخشانی دارد و تمرکز خدمات در اصفهان است.

امیر سرتیپ دوم محسن آذرافروز در نشست خبری با اشاره به نقش موثر و انجام فعالیت‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران در زمینه محرومیت زدایی، اظهار کرد: تمرکز و کمک به محرومیت زدایی ارتش بنا به وظیفه ذاتی است که در قانون اساسی مشخص شده و شعار «ارتش فدای ملت» باعث شده در راستای محرومیت زدایی نقش فعال داشته باشیم.

وی، ارتش را یکی از ارکان و بازوان قدرتمند نظام جمهوری اسلامی دانست و گفت: ارتش در عرصه‌های پر فراز و نشیب کشور فعالیت‌های بی بدیلی با عملکرد درخشان داشته و دارد.

آذر افروز با اشاره به شرایط اقلیمی خاص کشور و بلایای طبیعی بسیاری که در کشور رخ می‌دهد، تصریح کرد: این بلایا خسارت های بسیاری به کشور وارد می‌کند، اما ارتش در بخش‌های مختلف با نیت کمک رسانی فوری اقداماتی ارزنده انجام می‌دهد.

ارشد نظامی آجا در استان‌های اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری، ایجاد حصار امن برای کشور را رسالت اصلی ارتش دانست و گفت: ارتش در موضوع کمک‌رسانی و محرومیت‌زدایی کارنامه درخشانی دارد و تمرکز خدمات در اصفهان است.

آذر افروز با اشاره به بحران کرونا در کشور، گفت: ویروس کووید ۱۹ در دو سال اخیر شاخص ترین بلایایی است که ما را درگیر کرده است، اما از روزهای نخست تمام سازمان‌ها فعالیت‌های ویژه‌ای انجام دادند و ارتش نیز از این قاعده جدا نبوده است.

وی تاکید کرد: ارتش علاوه بر اینکه امنیت مرزها را بر عهده دارد، یک چشم آن متوجه مردم است که هرمنطقه‌ای که نیازمند کمک باشد و از دست ارتش بر بیاید به آن ناحیه کمک رسانی کند.

آذر افروز به تشکیل کمیته مدیریت و فرماندهی محردمیت‌زدایی در ارتش جمهوری اسلامی اشاره و اظهار کرد: تمام تجهیزات ارتش که در زمان جنگ استفاده می‌شوند در زمان صلح کاربردی خواهد بود و حتی یک تانک هم کمک می‌کند.

ارشد نظامی آجا در استان های اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری، با بیان اینکه امروز کشور به واسطه خشکسالی با بحران هایی مواجه است، گفت: در حال حاضر آب نیست. البته ارتش در مواقع خاص در این بحث وارد شده و هرجا نیاز به کمک باشد اعلام آمادگی داریم. موضوع بی آبی چالش سراسری است و منتظر هستیم که ببینیم مسئولان کشور در این زمینه قرار است چه برنامه‌ای داشته باشند.

آذر افروز با تاکید بر اینکه ماموریت های ارتش برای دیده شدن نیست، خاطرنشان کرد: فرزندان ارتش بی ادعا فعالیت می کنند و ارتش در کنار سایر سازمان های کشور برای پشتیبانی حضور دارد.

وی در خصوص کمک متخصصان و پزشکان منطقه اصفهان به مناطق محروم، گفت: بعد از اعلام فراخوان داوطلبانه در زاهدان کمک هایی از سوی اصفهان روانه شد. هرکجا دانشگاه علوم پزشکی در مقاطع بحرانی درخواست نیرو داشته ارتش وارد عمل شده است.

ارشد نظامی آجا در استان های اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری، گفت: برای مثال در اوج گیری کرونا در سیستان و بلوچستان کادر درمان دچار چالش جدی شدند و ما حداقل ۴۰ نفر در یک پرواز از ارتش اصفهان برای این شهرستان به همراه کادر پزشکی از جمله پزشک و پزشکیار اعزام شدند.

وی تصریح کرد: همچنین در مرکز واکسیناسیون ارتش در خیابان صفه پزشکان و پزشکیاران ما فعالیت دارند.

آذر افروز بر افزایش تهدیدهای کشور از سوی دشمنان اشاره و اظهار کرد: نیروهای نظامی بر اساس تهدیدات جدید تاکنیک و تکنیک خواهند داشت و اگر غیر از این باشد نیروها رو به فنا خواهند بود. خوشبختانه در کشور این مهم انجام می شود و در یگان‌ها به مرحله اجرا در می‌آید.

ارشد نظامی آجا در استان‌های اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری به راه‌اندازی جاده جدید دهق و میمه اشاره و اظهار کرد: با این اقدام مسیر کسانی که از تهران قصد رفتن به خرم آباد را دارند ۹۰ دقیقه کاهش می‌یابد و این امر بسیار مهم است.

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نویسنده
احمدرضا منزه
احمدرضا منزه
خبرنگار اقتصادی

نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد