مسعود ضیایی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به ضرورت واکسیناسیون دانشآموزان، اظهار کرد: ما باید آموزش بگیریم که چطور با بیماری کرونا زندگی کنیم، باید چه چیزهایی را رعایت کنیم که مبتلا به بیماری کرونا نشویم و یا اگر مبتلا به این بیماری شدیم درصد مرگ و میر را تا چه حد میتوانیم کاهش دهیم.
رئیس مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و فوکال پویینت علمی مراقبت و مدیریت بیماریهای عفونی بیان کرد: من توصیه میکنم به والدینی که نگران هستند، نگرانی خود را با پرسیدن و کسب اطلاعات فراوان تا حد بسیار زیادی کاهش دهند و بتوانند یک مدیریت داشته باشند تا با یک همکاری خوب بتوانیم برنامه واکسیناسیون را به اتمام برسانیم.
ضیایی در پاسخ به دغدغه والدین که آیا کودک ما واکسن بزند برایش مشکلی پیش نمیآید، افزود: قرار نیست مشکلی برای هیچ کودکی بوجود آید؛ قرار است چند دوز واکسن تزریق شود همانطور که برای بزرگسالان هیچ مشکلی به وجود نیامد.
وی ادامه داد: اگر این واکسنها تزریق شود دانش آموزان با آرامش بیشتری میتوانند به مدرسه بروند و والدین هم آرامش بیشتری دارند وقتی که میدانند کودکشان واکسینه شده و میتوانند به مدرسه بروند.
رئیس مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و فوکال پویینت علمی مراقبت و مدیریت بیماریهای عفونی بیان کرد: چطور ما وقتی نوزادمان به دنیا میآید واکسن بدو تولدش را تزریق میکنیم و سایر واکسنهایی که در ادامه و تا دو سالگی نیاز دارند را برایشان تزریق میکنیم و مراقب قد و وزن کودکانمان هستیم، اما چرا برای این واکسیناسیون مقاومت میکنیم.
ضیایی تصریح کرد: هیچ پایه، اساس و دلیلی برای مقاومت کردن وجود ندارد؛ بنابراین توصیه میکنیم حتما دانشآموزان بالای 12 سال با مراکز جامع سلامت همکاری کنند که بسیار زودتر از آن چیزی که وزارت بهداشت پیش بینی کرده بتوان واکسیناسیون را عملی کرد و به اتمام رساند؛ بنابراین نیازمند همکاری هستیم.
برای واکسیناسیون کودکان بی دلیل حساسیت به خرج ندهید
رئیس بخش عفونی بیمارستان ولیعصر(عج) بیرجند گفت: هیچ پایه، اساس و دلیلی برای مقاومت کردن در برابر واکسیناسیون کودکان و نوجوانان وجود ندارد؛ همانگونه که در مورد دیگر واکسنها این حساسیت بی دلیل وجود ندارد.
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران