hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > خبرها > ۱۱ علامت اصلی کووید ۱۹ را بشناسید

۱۱ علامت اصلی کووید ۱۹ را بشناسید

یک متخصص بیماری‌های عفونی به تشریح تفاوت‌های کرونا، آنفلوانزا، حساسیت و سرماخوردگی پرداخت.
داود یادگاری نیا متخصص بیماری‌های عفونی با حضور در برنامه مادر، کودک شبکه سلامت، اظهار کرد: اصلی‌ترین علائم ویروس جدید کرونا تب، خستگی، سرفه و تنگی نفس است، اما علائم حساسیت مزمن عطسه، خس خس و سرفه است.
وی با اشاره به اینکه علائم آنفلوانزا در مواردی مانند تب و بدن درد شبیه به ویروس جدید کرونا است، اما آنفلوانزا معمولا منجر به تنگی نفس نمی‌شود افزود: اگر آبریزش بینی دارید یا چشمانتان می‌خارد لزوماً به ویروس جدید کرونا مبتلا نشده اید، اما اگر سرفه می‌کنید و احساس خستگی شدید و تب دارید، ممکن است که به کووید ۱۹ مبتلا شده باشید.
این متخصص بیماری عفونی خاطرنشان کرد: از طرفی شاید هم فقط آنفلوانزای فصلی گرفته باشید به منظور تشخیص احتمال ابتلا به کرونا می‌توانید از تست هوشمند کرونا هم استفاده کنید، علائم به یک اندازه ظاهر نمی‌شوند در حالی که ممکن است به ویروس کرونا مبتلا شده باشید و یا احتمالاً فقط دچار آنفلوانزای فصلی یا حساسیت شده اید.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از علائم سرماخوردگی، آنفلوانزا و کووید ۱۹ شبیه به هم هستند عنوان کرد: تشخیص دادن آن‌ها از آن دشوار است، همه این بیماری‌ها در اثر ویروس به وجود می‌آیند، اما ویروس هر یک متفاوت است، با این حال تنگی نفس از علامت شایع کووید ۱۹ است، آنفلوانزا یا سرماخوردگی باعث تنگی نفس نمی‌شود مگر اینکه تبدیل به ذات‌الریه شده باشد که در این صورت هم باید به پزشک متخصص عفونی مراجعه کرد.
یادگاری نیا با اشاره به اینکه به ندرت پیش می‌آید که بعد از بروز تب در سرماخوردگی تنگی نفس داشته باشیم تصریح کرد: آنفلوانزا شباهت به کووید ۱۹ دارد، اما تنگی نفس در آنفلوانزا معمولاً به شدت کووید ۱۹ نیست، تنگی نفس در کووید ۱۹ معمولاً ۵ تا ۱۰ روز بعد ظاهر می‌شود.
وی ادامه داد: تب یا لرز، سرفه، تنگی نفس یا اختلال در تنفس، خستگی، درد بدن یا عضلات، سردرد، گلودرد، از دست دادن حس بویایی یا چشایی، گرفتگی یا آبریزش بینی، تهوع یا استفراغ و اسهال از علامت اصلی کووید ۱۹ به حساب می‌آید.
امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو