hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اقتصادی > واکنش سخنگوی صنعت برق به قبض‌های نجومی/ ۱۵درصد مشترکان تا ۲ برابر الگو برق مصرف کردند

واکنش سخنگوی صنعت برق به قبض‌های نجومی/ ۱۵درصد مشترکان تا ۲ برابر الگو برق مصرف کردند

سخنگوی صنعت برق کشور در خصوص نجومی شدن قبوض برخی از مشترکان صنعت برق توضیحاتی را ارائه داد.
به گزارش تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق کشور با اشاره به اعتراض برخی از مشترکان به قبوض نجومی برق خود گفت: حدود 15 درصد مشترکان، بین الگوی تعیین شده تا دو برابر الگو، مصرف داشته‌اند، برای این دسته از مشترکان علاوه بر افزایش سالانه 7 درصد تعرفه، 16 درصد افزایش تعرفه به دلیل مصرف بالاتر از الگو محاسبه شده و در مجموع 23 درصد افزایش تعرفه در قبض آن‌ها اعمال شده است.
 
او ادامه داد: با بررسی قبض‌های صادرشده امسال در شرکت توانیر مشخص شده که حدود 82 درصد یعنی 25 میلیون مشترک کمتر از الگوی تعیین شده در مناطق معتدل و 300 کیلووات ساعت مصرف برق داشته‌اند که برای این گروه از مشترکان فقط 7 درصد افزایش سالانه بر اساس مصوبه دولت اعمال شده که قبض برق عمده این مشترکان رقم بسیار پایینی است.
 
سخنگوی صنعت برق کشور  تصریح کرد: امسال هم با توجه به افزایش دما و آغاز زود هنگام فصل تابستان مصرف برق به شدت افزایش پیدا کرده است.
 
رجبی مشهدی اضافه کرد: صورت حساب برق مشترکان طبق مصوبه هیئت وزیران که سالیانه 7 درصد و برای مشترکان پرمصرف که الگوی مصرف را رعایت نمی‌کنند، 16 درصد محاسبه و پرداخته خواهد شد.
 
او گفت: مشترکانی که مازاد دو برابر الگوی هر منطقه مصرف دارند، میزان مازاد مصرف‌شان با متوسط خرید برق از نیروگاه‌های تجدیدپذیر محاسبه می‌شود که فعلا 800 تومان بابت هر مگاوات است. از تعداد 30 میلیون مشترک قبوض 850  هزار مشترک بر اساس نرخ خرید برق از نیروگاه‌های تجدیدپذیر تعیین می‌شود.

 
سخنگوی صنعت برق در پایان گفت: در حال حاضر 82.5 درصد مشترکان برق زیر الگوی مصرف هستند و فقط افزایش 7 درصدی تعرفه را در قبوض خود داشته‌اند، 17.5 درصد مشترک پرمصرف هستند و از این میزان 2.6 درصد مشترکانی هستند که مازاد بر دو برابر الگو مصرف دارند.
امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو