به گزارش سیجیتیان، نخستین واکسن پروتئین نوترکیب کووید ۱۹ چین که از سلولهای حشره ساخته شده، در ژاپن وارد آزمایشات بالینی شده است. این اولین بار است که یک واکسن ساخت چین آزمایشات بالینی را در ژاپن انجام میدهد.
این واکسن در آزمایشگاه «State Key Laboratory of Biological Therapy » دانشگاه سیچوان توسعه یافته است. به گفته محققان واکسن مذکور از سلول حشرات برای تکثیر محیط کشت استفاده و ژن کووید ۱۹ را وارد سلول های حشره می کند. این بدان معنا است که می توان از سلول های حشرات برای تولید پروتئین های با کیفیت واکسن نوترکیب استفاده کرد.
براساس دادههای موجود، تا کنون ۲۴۰ نفر از افراد سالم در ماه آوریل سال گذشته در بیمارستان سیچوان در غرب چین، با این واکسن واکسینه شدهاند.
وی یوکوان، مدیر آزمایشگاه مذکور در دانشگاه سیچوان گفته است: «ما ارتباط تنگاتنگی با همتایان ژاپنی خود درباره عوارض جانبی احتمالی یا مشکلات آزمایشهای ایمنی شناسی داشتهایم. در حال حاضر هیچ واکنش منفی مشاهده نشده است».
اعتقاد بر این است که فناوری به کار گرفته شده برای تولید این واکسن یکی از مطمئنترین روشهاست. محققان معتقدند خطر واکنشهای جانبی این واکسن ناچیز است، زیرا این فناوری قبلاً در واکسنهای دیگر استفاده شده است. شرکتهایی مانند سانوفی از آن برای تولید واکسن آنفولانزا استفاده کردهاند.
انتهای پیام/
آزمایشات بالینی واکسن جدید کرونای چین در ژاپن
1400/06/27 14:11
نخستین واکسن پروتئین نوترکیب کووید 19 چین که از سلولهای حشره ساخته شده، در ژاپن وارد مرحله آزمایشات بالینی شده است.
بیشتر بخوانید
امتیاز:
(از رأی )
نظرهای دیگران