hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > ویژه استان ها > شرایط هرمزگان سیاه شد/ پذیرش بیماران در راهروهای بیمارستان‌ها

شرایط هرمزگان سیاه شد/ پذیرش بیماران در راهروهای بیمارستان‌ها

با ورود هرمزگان به پیک پنجم کرونا و شیوع گسترده دلتا کرونا شرایط پذیرش بیماران و تخت‌های بیمارستانی بحرانی شد و ظرفیتی برای پذیرش و بستری وجود ندارد.
در شبانه روز گذشته ۲۰ نفر دیگر از بیماران مبتلا به کرونا در هرمزگان جان باختند و شمار کل جان باختگان این بیماری در استان به یک هزار و ۸۲۶ نفر رسید. ۱۰ نفر از جانباختگان آقا و ۱۰ نفر خانم بودند. جان باختگان در بازه سنی ۳۶ تا ۸۹ سال و از بندرعباس، رودان، میناب، جاسک، قشم، بندرخمیر، بندرلنگه و کیش بودند.
    رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان گفت: متأسفانه با افزایش بیماران بستری و تکمیل ظرفیت‌های تخت‌های بیمارستانی با کمبود نیروی درمانی به ویژه پرستار روبه‌رو شدیم.
    حسین فرشیدی صبح دوشنبه در ارتباط ویدئو کنفرانسی با خبرنگاران بیان داشت: در ۲۴ ساعت گذشته ۲۰ نفر دیگر بر اثر ابتلاء به کرونا در استان هرمزگان جان باختند.
    وی با اشاره به مرگ ۲۰ مبتلا به کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته در هرمزگان، اظهار کرد: شمار جانباختگان مبتلا به کرونا در هرمزگان به یک هزار و ۸۲۶ نفر رسید.
   
    فرشیدی با بیان اینکه با بستری شدن ۳۳۵ نفر دیگر در شبانه روز گذشته، شمار کل بستری‌ها به هزار و ۲۰۱ نفر رسید، خاطرنشان کرد: اکنون ۱۴۳ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه (آی. سی. یو) بستری هستند، حال ۳۵ نفر از آن‌ها وخیم است.
    رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان افزود: متأسفانه با افزایش بیماران بستری و تکمیل ظرفیت‌های تخت‌های بیمارستانی با کمبود نیروی درمانی به ویژه پرستار روبه‌رو شدیم که با فراخوان کشوری از سوی دانشگاه علوم پزشکی در حال حاضر ۲۷ پرستار به جمعه پرستاران اضافه شد و برای ارائه خدمت به بیمارستان‌های مذکور اعزام شدند.
    وی عنوان کرد: پزشک در مرکز جامع سلامت روستای در پهن بخش سندرک نیست، در این مرکز دو پزشک فعالیت دارند و چون زوج هستند زمانی که به مرخصی می‌روند با هم از مرکز خارج می‌شوند. شبکه بهداشت و درمان زمان نبود این دو پزشک را با پزشک جانشین جبران می‌کردند، اما این بار از پزشکانی که می‌توانستند ارائه خدمت دهند یکی مبتلا به کرونا و دیگر در مرکز تجمیعی واکسیناسیون فعالیت داشت.
    فرشیدی اظهار داشت: در این مدت ارائه خدمات به صورت اعزام پزشک از مرکز معین بخش سندرک صورت گرفته و یا مراجعه خود بیمار به مرکز سندرک اتفاق افتاده که در این مرکز هم ماما دارد که کار تزریقات، پانسمان و متصدی داروخانه و پذیرش را انجام می‌دهد.
    وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برای کمبود نیرو، در حال جذب یک پزشک و ماما در این مرکز ست.
   
    ماموریت ویژه مدیریت بحران استانداری برای فعال کردن مراکز بستری جدید
    استاندار هرمزگان در مأموریتی ویژه به مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان دستور داد، بیمارستان نیروی دریایی ارتش و فضای نمایشگاه بین‌المللی شهر بندرعباس، طی مدت دو هفته برای بستری بیماران مبتلا به کرونا آماده شود.
    فریدون همتی استاندار هرمزگان در متن ابلاغ این مأموریت به مهرداد حسن زاده مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان آورده است: با توجه به شرایط خاص و روند رو به افزایش بیماری کرونا و نیاز به تأمین و تجهیز فضاهای جدید برای بستری بیماران، به جنابعالی مأموریت داده می‌شود با همکاری ویژه تمام دستگاه‌ها، نهادها و سازمان‌ها ظرف حداکثر دو هفته نسبت به آماده سازی بیمارستان نیروی دریایی ارتش به ظرفیت حدود ۲۰۰ تخت و همچنین فضای نمایشگاه بین‌المللی شهر بندرعباس برای ظرفیت هزار تخت، با هماهنگی معاونت محترم امور عمرانی اقدام کنید. تمام مدیران نیز موظف به همکاری ویژه هستند.
    به گزارش مهر، شرایط در هرمزگان فوق‌العاده بحرانی شده است به گونه‌ای که بسیاری از پرسنل کادر درمان هم از خستگی زیاد دیگر توان فعالیت و ارائه خدمات مطلوب ندارند. از سوی دیگر ابتلای کادر به کرونا و بستری شدن همین تعداد هم فشار زیادی به مجموعه وارد کرده است.
   
                 
امتیاز: (از رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام