hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > ویژه استان ها > دلایل افزایش قیمت مرغ در استان البرز از زبان رئیس اتحادیه فروشندگان / عرضه مرغ کاهش یافت

دلایل افزایش قیمت مرغ در استان البرز از زبان رئیس اتحادیه فروشندگان / عرضه مرغ کاهش یافت

رئیس اتحادیه فروشندگان مرغ و تخم مرغ استان البرز با بیان اینکه کاهش عرضه مرغ سبب تعطیلی برخی واحدهای صنعتی شده است، گفت:عرضه مرغ در استان البرز کاهش یافت.
کاظم حاج محمدی  در مورد افزایش بی رویه قیمت مرغ در استان البرز اظهار داشت: در حال حاضر عرضه مرغ در استان البرز نسبت به تقاضای شهروندان همخوانی ندارد .
وی با اشاره به اینکه بخشی از نیاز جامعه به مرغ روزانه توسط جهاد کشاورزی تامین می‌شود که آن تعداد برای توزیع در نقاط مختلف در اختیار واحدهای صنفی قرار داده می‌شود، افزود: مرغی که به این روش تامین می شود به نرخ 24 هزار و  900 تومان به مردم فروخته می‌شود.
رئیس اتحادیه فروشندگان مرغ و تخم مرغ استان البرز  با بیان اینکه به دنبال افزایش سهمیه دریافتی مرغ متناسب با میزان تقاضا در  استان البرز  هستیم ، بیان کرد : در روزهایی که به نسبت نیاز شهروندان تعداد مرغ های کمتری در اختیار داشتیم، در مناطق مختلف به صورت سهمیه بندی شده مرغ را به نرخ دولتی را در اختیار واحدهای صنفی قرار دادیم.
وی در مورد علل عرضه مرغ  به نرخ 34 تا 38 هزار تومانی و خارح از نرخ مصوب در بازار، گفت: قیمت مصوب مرغ در حال حاضر همان 24 هزار و 900  تومان است  و اینکه از  چه طریق خارج از این قیمت مرغ در بازار عرضه می شود واقعا نمی‌دانیم منشا آن کجاست.
حاج محمدی در مورد علت تعطیلی برخی واحدهای صنفی عرضه کننده مرغ ، توضیح داد: مسئله تعطیلی واحدهای صنفی فروشنده مرغ مطرح نیست، اما وقتی سهمیه 100 تا 200 کیلویی که برای فروش مرغ دریافت می کنند بعد از چند ساعت به اتمام می رسد و چیزی برای عرضه ندارند.
وی با تاکید بر اینکه تامین مرغ بر اساس تقاضای جامعه توسط جهاد کشاورزی انجام می‌شود و اتحادیه تنها وظیفه توزیع آن میان واحدهای صنفی را عهده دار است ، گفت: در  گذشته روزانه  80 تا 100 تن سهمیه تنها برای توزیع در میان واحدهای صنفی زیرمجموعه اتحادیه فروشندگان مرغ و تخم مرغ از جهاد کشاورزی دریافت می‌کردیم، اما اکنون این سهمیه به 30 تا 40  تن در روز رسیده است.
رئیس اتحادیه فروشندگان مرغ و تخم مرغ استان البرز  در مورد ضرری که اکنون متوجه واحدهای صنفی زیر مجموعه این اتحادیه به دلیل کاهش سهمیه فروش روزانه  است، توضیح داد: تنها به دلیل اینکه نیاز مردم  به این کالای اساسی تامین شود، تحت هر شرایطی فروشندگان ما زنجیره عرضه را قطع نمی کنند.
وی با بیان اینکه از طرفی سود دریافتی به ازای فروش هر کیلو مرغ برای دارندگان واحدهای صنفی تنها 700 تا 800 تومان است، بیان کرد: اگر بخواهیم اجاره بهای ماهانه هر واحد صنفی اعم از پرداخت قبوض آب، برق و حقوق کارگران و شاگردان مغازه را لحاظ کنیم، درآمدی  این صنف به صرفه نیست و حتی زیان هم می کنند.
حاج محمدی با اشاره به اینکه امیدواریم که تولید و عرضه مرغ به روال عادی برگردد ، ادامه داد: برخی از فعالان این صنف که حتی امکاناتی مانند یخچال و خودرو داشتند  به دلیل کاهش عرضه مرغ اکنون تغییر شغل داده اند.
امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو