مرتضی آخش جان افزود: در گروه سنی 10 تا 49 سال نیز میانگین باسوادی مردان در کشور 96 و یکدهم درصد و زنان 93 و 4 دهم درصد است.
او بیان داشت: بر اساس سرشماری سال 95 در گروه سنی 10 تا 49 سال، 64 هزار و 764 نفر در هرمزگان بیسوادی خود را اعلام کردند که از این تعداد 36 هزار و 399 نفر مرد و 38 هزار و 365 نفر زن هستند.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزشوپرورش هرمزگان اظهار داشت: این آمار نشاندهنده این است که تعداد زنان بیسواد در این استان از مردان آن بیشتر است.
او گفت: استان هرمزگان سال گذشته در گروه سنی 6 سال به بالاتر در بین استانهای کشور رتبه 12 را کسب کرده است و در جذب سوادآموز نیز رتبه 4 کشوری را به دست آورد.
معاون سوادآموزی هرمزگان اعلام کرد: با توجه به اینکه بر اساس آمارها زنان درصد بیشتری از بیسوادی را در استان تشکیل میدهند، لذا در این راستا طرح توانمندسازی زنان روستایی در حال اجراست.
آخش جان افزود: در این راستا 80 آموزشیار آموزشهای سوادآموزی را به 540 نفر از زنان بیسواد و کمسواد در روستاهای هرمزگان ارائه میدهند.
او بیان داشت: مادران و زنان در تربیت فرزندان و فرهنگسازی جامعه بسیار تأثیرگذار هستند که میتوانند با فراگیری این آموزشها، فرزندان بهتری را تربیت کنند و در اصلاح فرزندان و تشویق و ترویج آنان به درس خواندن کمک کنند.
این مسئول با اشاره به اینکه در این طرح به مدت سه روز مهارتهای تدریس، مهارتهای اساسی زندگی و فنی و حرفهای به زنان آموزش داده میشود، اظهار داشت: سال گذشته این طرح با موفقیت در شهرستان رودان اجرا شد و امسال نیز در شهرهای میناب، ناحیه یک و دو بندرعباس و جاسک در حال اجراست.