hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > خبرها > راهکار رهایی از عوارض ماسک زدن طولانی برای پوست

راهکار رهایی از عوارض ماسک زدن طولانی برای پوست

یک پزشک عمومی به ضرورت استراحت ۱۵ دقیقه‌ای و برداشتن ماسک پس از هر چهار ساعت استفاده مداوم از ماسک اشاره کرد.
یک پزشک عمومی در رابطه با استفاده طولانی از ماسک مطرح کرد: پوست خود را قبل و بعد از استفاده از ماسک با شوینده مناسب صورت خود به منظور پاک کردن آلودگی‌ها، شستشو دهید.
دکتر آنا دیلمی به ایجاد سوزش، خارش، جوش و یا آکنه به علت استفاده از ماسک به عنوان یکی از عوارض پوستی نسبتا شایع در دوران شیوع کرونا اشاره و اظهار کرد: تعریق و ایجاد رطوبت داخل ماسک به عنوان یک محرک سبب ایجاد جوش و آکنه در پوست به ویژه پوست‌های مستعد جوش یعنی پوست‌های چرب می‌شود.
وی ادامه داد: سایش و تماس مکانیکی مداوم و طولانی‌مدت پوست با ماسک‌های تنفسی به‌ویژه همراه تعریق و گرما و یا انسداد فولیکول‌های مو و رشد باکتری‌ها در آن قسمت منجر به ایجاد التهاب یا فولیکولیت و بروز جوش می‌شود.
وی استفاده از ماسک‌های آلوده را یکی از دلایل ایجاد جوش و آکنه روی پوست صورت برشمرد و تصریح کرد: در صورت استفاده از ماسک پارچه‌ای حتما قبل از مصرف و پس از هر بار مصرف، آن را بشویید و ماسک‌های جراحی معمولی نیز هر چهار ساعت یکبار باید تعویض شوند.
این پزشک عمومی به ضرورت استراحت ۱۵ دقیقه‌ای و برداشتن ماسک پس از هر چهار ساعت استفاده مداوم از ماسک اشاره و تأکید کرد: توجه داشته باشید در هنگام استراحت ۱۵ دقیقه‌ای و برداشتن ماسک، در جایی قرار بگیرید که خطر انتقال بیماری وجود نداشته باشد یعنی در محیط باز و با فاصله حداقل دو متری از سایر افراد باشید.
وی با اشاره به اینکه مصرف غذا‌های چرب و شور پوست را مستعد ایجاد آکنه و جوش می‌کند، بیان کرد: پوست خود را قبل و بعد از استفاده از ماسک با شوینده مناسب صورت خود به منظور پاک کردن آلودگی‌ها، شستشو دهید.
دیلمی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه کرم‌های آرایشی منجر به انسداد منافذ پوست و افزایش احتمال آکنه می‌شوند، هنگام استفاده از ماسک از کرم‌ها و محصولات آرایشی استفاده نکنید، بهتر است از یک آبرسان یا مرطوب‌کننده مناسب پوست استفاده شود البته افراد دارای پوست چرب باید از مرطوب‌کننده‌های فاقد چربی استفاده کنند.
امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو